ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Τι θα ισχύσει από τη Δευτέρα για τις μετακινήσεις

Εύβοια: Διευκρινίσεις από το υπουργείο Ναυτιλίας δόθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (14/5). Ελεύθερες θα είναι από τη Δευτέρα (18/5) οι οδικές μετακινήσεις προς και από το νησί που γειτονεύει με την Αττική. Ωστόσο, όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας για τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις ισχύει και για την Εύβοια, ό,τι και για τα υπόλοιπα...
Εύβοια: Τι θα ισχύσει από τη Δευτέρα για τις μετακινήσεις

Εύβοια: Διευκρινίσεις από το υπουργείο Ναυτιλίας δόθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (14/5).

Ελεύθερες θα είναι από τη Δευτέρα (18/5) οι οδικές μετακινήσεις προς και από το νησί που γειτονεύει με την Αττική.

Ωστόσο, όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας για τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις ισχύει και για την Εύβοια, ό,τι και για τα υπόλοιπα νησιά, δηλαδή ακόμη δεν θα επιτρέπονται.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, για παράδειγμα, δεν μπορεί ακόμη να ταξιδεύσει κανείς ακτοπλοϊκώς από τη Ραφήνα προς το Μαρμάρι, αλλά μπορεί να πάει εκεί οδικώς από τη Χαλκίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εύβοια: Τι θα ισχύσει από τη Δευτέρα για τις μετακινήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.