ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νάγκι: «Πιο συγκεντρωμένος από ποτέ»

Είναι από τους παίκτες που απέκτησε ο Παναθηναϊκός με τη μορφή δανεισμού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Θα μπορούσε να έχει πάρει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά έδειξε καλά στοιχεία. Ο Ντόμινικ Νάγκι πιθανότατα θα αποχωρήσει από την Ελλάδα μετά το τέλος της σεζόν. Υπάρχει οψιόν αγοράς από τη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά δεν θα ενεργοποιηθεί....
Νάγκι: «Πιο συγκεντρωμένος από ποτέ»

Είναι από τους παίκτες που απέκτησε ο Παναθηναϊκός με τη μορφή δανεισμού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Θα μπορούσε να έχει πάρει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά έδειξε καλά στοιχεία.

Ο Ντόμινικ Νάγκι πιθανότατα θα αποχωρήσει από την Ελλάδα μετά το τέλος της σεζόν. Υπάρχει οψιόν αγοράς από τη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά δεν θα ενεργοποιηθεί.

Για όσο ακόμα θα βρίσκεται στο «τριφύλλι», ο Νάγκι φαίνεται πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Έγραψε, άλλωστε, στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ότι είναι «πιο συγκεντρωμένος από ποτέ».

Με αυτό τον τρόπο ήθελε πιθανότατα να δείξει ότι δεν έχει επηρεαστεί από την όλη κατάσταση. Υπενθυμίζεται πως ο Ούγγρος ήταν ένας από τους πέντε ξένους του Παναθηναϊκού που επέλεξε να περάσει το διάστημα της καραντίνας στη χώρα του. Επανήλθε πριν από δέκα μέρες στη χώρα μας και πρόσφατα μπήκε στις προπονήσεις, αφού πήγαν όλα καλά με τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Focused more than ever 👀⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nagy Dominik (@ngydominik) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

be patient, stay strong and keep working. @adidas and #hometeam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nagy Dominik (@ngydominik) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νάγκι: «Πιο συγκεντρωμένος από ποτέ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.