MEDIA

MasterChef 4 spoiler 18/5: Οριστικό αυτός αποχωρεί απόψε (vid)

MasterChef 4 spoiler 18/5: Από αυτή την εβδομάδα το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει στις τρεις ημέρες προβολής και όλοι στο Twitter πανηγυρίζουν. Όμως απόψε ένας θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef 4. MasterChef 4 spoiler 18/5 Σε ένα αρκετά επεισοδιακό συμβούλιο, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα κληθούν να αναδείξουν τους δύο...
MasterChef 4 spoiler 18/5: Οριστικό αυτός αποχωρεί απόψε (vid)

MasterChef 4 spoiler 18/5: Από αυτή την εβδομάδα το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει στις τρεις ημέρες προβολής και όλοι στο Twitter πανηγυρίζουν. Όμως απόψε ένας θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef 4.

MasterChef 4 spoiler 18/5

Σε ένα αρκετά επεισοδιακό συμβούλιο, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα κληθούν να αναδείξουν τους δύο παίκτες που θα βάλουν τη μαύρη ποδιά και θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Μάρλεν, η Μαρία, η Ντέμη και ο Τζον μάζεψαν τις βαλίτσες τους, ωστόσο μόνο ένας από αυτούς θα επιστρέψει στο σπίτι του και θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει κάρτα ασυλίας του Γιώργου Λασκαρίδη, ο οποίος μάλιστα θα έχει και μια σύγκρουση με τον Διονύση στο αποψινό επεισόδιο.

Όπως και να έχει ήδη γνωρίζουμε ποιος παίκτης ή καλύτερα να λέμε παίκτρια θα μαζέψει τα μαχαίρια της. Και αυτή θα είναι η Ντέμη, όπως σας έχουμε αποκαλύψει. Η vegan παίκτρια στις δοκιμασίες αποχώρησης είναι στον κόσμο της και έτσι θα είναι και απόψε.

Μάλιστα αυτός που θα την βγάλει εκτός παιχνιδιού θα αντιγράψει το… τέλειο πιάτο και θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία.

Δείτε εδώ τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο:

Πάντως ετοιμαστείτε για την επόμενη αποχώρηση που θα ταράξει τα νερά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τη Δευτέρα η χαμένη ομάδα καλείται να ψηφίσει! Ποιοι θα βρεθούν σε δοκιμασία αποχώρησης; #MasterChefGR #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 4 spoiler 18/5: Οριστικό αυτός αποχωρεί απόψε (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.