MEDIA

Άγριες Μέλισσες-spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις στο επεισόδιο της Δευτέρας! (vid)

Όλες οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά
Άγριες Μέλισσες-spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις στο επεισόδιο της Δευτέρας! (vid)

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες σήμερα 3/2 καθώς ο Δούκας είναι καταρρακωμένος με την υποψία πως σκότωσε άδικα τον ανιψιό του μετά την είδηση «βόμβα» στο Διαφάνι ότι η Ελένη ήταν αυτή που σκότωσε τελικά τον Σέργιο.

Τι θα γίνει τελικά μετά τη φυλάκιση της Ελένης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτο: Με τόσα εκατομμύρια αμείβεται ετησίως η Ελένη Μενεγάκη!

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο 66

Ο Κυπραίος μετά την αποκάλυψή του στην Ελένη ξεχύνεται να βρει την Σμαρώ τη μάντισσα, προκειμένου να αποδείξει την απάτη της. Ανέλπιστος σύμμαχος στις έρευνες του… ο Κυριάκος ο κλαριντζής.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Παράλληλα το πόρισμα του ιατροδικαστή σκάει σα βόμβα στο Διαφάνι. Κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η Ελένη ευθύνεται για το φόνο αλλά και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά.

Η Μυρσίνη νιώθει δικαιωμένη για το ένστικτο της αλλά και ο Μιλτιάδης που βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου, ν’ απομακρύνεται απ’ το νεκρό γιο του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγριες Μέλισσες-spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις στο επεισόδιο της Δευτέρας! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.