ΑΕΚ

Ολιβέιρα: Θα δοκιμάσει την επόμενη εβδομάδα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ο παίκτης πάνω από τον οποίο κρέμονται όλοι στην ΑΕΚ, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League.
Ολιβέιρα: Θα δοκιμάσει την επόμενη εβδομάδα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ο παίκτης πάνω από τον οποίο κρέμονται όλοι στην ΑΕΚ, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Με δεδομένο τον τραυματισμό του Σέρχιο Αραούχο, ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ο μεγάλος… πονοκέφαλος στην ΑΕΚ, για τα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ.

Ο Πορτογάλος σέντερ φορ με τον Αραούχο συνέχισαν την αποθεραπεία τους στο φυσικοθεραπευτήριο του Χρήστου Καρβουνίδη. Ενώ και χθες, ο Ολιβέιρα ακολούθησε θεραπεία και το δικό του ατομικό πρόγραμμα το πρωί, ενώ ο Αραούχο θα κάνει το δικό του ατομικό, το μεσημέρι. Παράλληλα, να θυμίσουμε πως ο Ολιβέιρα ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, ενώ ο Αραούχο υπέστη στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής θλάση β’ βαθμού και αναμένεται να μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει τα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πάντως την επόμενη εβδομάδα θα επιχειρήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Με στόχο να είναι έτοιμος στα πλέι οφ. Αν δεν είναι ο Μάσιμο Καρέρα θα δει τον φουνταριστό για τα πρώτα ματς των πλέι οφ ανάμεσα στους Μάρκο Λιβάια, Βίκτωρ Κλωναρίδη και τον νεαρό Ευθύμη Χριστόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικονόμου: Ο τυχερός… πριν τον Αραούχο -Το πρώτο μυικό πρόβλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Εγινε απόψε συνάντηση Μελισσανίδη – Ιβιτς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολιβέιρα: Θα δοκιμάσει την επόμενη εβδομάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...