MEDIA

Λασκαράκη: Η αντίδρασή της στις φήμες ότι παίρνει τη θέση της Μενεγάκη (vid)

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες ότι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha θα είναι η Βάσω Λασκαράκη.  Μάλιστα και σήμερα (18/5) η ίδια είχε ραντεβού με τους ανθρώπους του καναλιού για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αυτό. Με αφορμή, λοιπόν, αυτά τα δημοσιεύματα, η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την Βάσω...
Λασκαράκη: Η αντίδρασή της στις φήμες ότι παίρνει τη θέση της Μενεγάκη (vid)

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες ότι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha θα είναι η Βάσω Λασκαράκη. 

Μάλιστα και σήμερα (18/5) η ίδια είχε ραντεβού με τους ανθρώπους του καναλιού για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αυτό.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτά τα δημοσιεύματα, η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την Βάσω Λασκαράκη στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το σήριαλ «Έρωτας Μετά».

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, αφού τη ρώτησε για το πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας στη συνέχεια της είπε: «συγχαρητήρια για την πρόταση που έχεις δεχτεί για του χρόνου…».

Εκείνη αρκέστηκε να του απαντήσει μόνο: «Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά ακόμα δεν έχω τελειώσει με τα γυρίσματα. Σας ευχαριστώ».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λασκαράκη: Η αντίδρασή της στις φήμες ότι παίρνει τη θέση της Μενεγάκη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.