MEDIA

Στην υγειά μας: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος… βγήκε από το σπίτι και επιστρέφει με νέο επεισόδιο (vid)

Δεκάδες καλλιτέχνες σε μία ξεχωριστή βραδιά
Στην υγειά μας: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος… βγήκε από το σπίτι και επιστρέφει με νέο επεισόδιο (vid)

Στην υγειά μας:  Το Σάββατο 30 Μαΐου στις 21.15, στον ΣΚΑΪ, η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου επιστρέφει με νέο επεισόδιο.

Με 25 καταξιωμένους καλλιτέχνες να καταθέτουν το «ευχαριστώ» τους, θα τιμηθούν οι μαχητές της πρώτης γραμμής κατά του κορονοϊού.

Γιατροί, νοσηλευτές, αστυνομικοί, διασώστες και άλλοι επαγγελματίες, θα είναι καλεσμένοι της εκπομπής Στην υγειά μας.

Οι Χρήστος Νικολόπουλος, Γλυκερία, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μελίνα Κανά, Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Καράλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος, Φωτεινή Δάρρα, Δημήτρης Σταρόβας, Βαγγέλης Γερμανός, Βασίλης Λέκκας, Θοδωρής Μαραντίνης, Νίκος Βουρλιώτης, Δήμος Αναστασιάδης, Σταύρος Σιόλας, Κίτρινα Ποδήλατα, Μιρέλλα Πάχου και Θοδωρής Βουτσικάκης θα ερμηνεύσουν.

Συγκίνηση προκαλεί η σύμπραξη πολλών εξ αυτών στην έναρξη της εκπομπής με ένα τραγούδι ειδικά γραμμένο και αφιερωμένο στους φίλους μας Ιταλούς γιατρούς, καθώς επίσης και η παρουσία του Στέλιου Κερασίδη, ενός παιδιού θαύματος με πανελλήνια και διεθνή βραβεία.

Ο μικρός μαγεύει με τις ικανότητες του στο πιάνο και χαρίζει μια δική του σύνθεση, που έγραψε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, σε γιατρούς, νοσηλευτές και όσους αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην υγειά μας: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος… βγήκε από το σπίτι και επιστρέφει με νέο επεισόδιο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.