ΑΡΗΣ

«Διψάει» για δράση ο Ιντέγε: «Δεν μπορώ να περιμένω!»

Ο Μπράουν Ιντέγε με δηλώσεις του σε ξένο Μέσο έδειξε πως δεν… κρατιέται, προκειμένου να επιστρέψει στην ποδοσφαιρική δράση.
«Διψάει» για δράση ο Ιντέγε: «Δεν μπορώ να περιμένω!»

Εδώ και λίγες εβδομάδες οι ομάδες της Super League έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, με τη σέντρα του πρωταθλήματος να έχει οριστεί για τις 6 Ιουνίου. Ημερομηνία που περιμένει πώς και πώς ο Μπράουν Ιντέγε όπως φαίνεται.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα brila.net ο Νηγηριανός φορ του Άρη τόνισε το πόσο πολύ γουστάρει που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και πάλι τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: O κύριος Ένινγκ κέρδισε την ανανέωση με το «σπαθί» του!

«Έχουμε ξεκινήσει ήδη να προπονούμαστε σε φουλ ρυθμούς από την στιγμή που η σεζόν ξεκινάει με τα πλέι-οφ στις 6 Ιουνίου” είπε αρχικά ο Ιντέγε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Νιώθεις ωραία όταν ξεκινάς να παίζεις ξανά μετά από δύο μήνες χωρίς ποδόσφαιρο, ήταν τόσο βαρετά και δεν μπορώ να περιμένω για την αληθινή δράση που έρχεται. Ανυπομονώ να επιστρέψω κάνοντας αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Διψάει» για δράση ο Ιντέγε: «Δεν μπορώ να περιμένω!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.