ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Την τελευταία στιγμή ο Πρίντεζης, «μέσα» ο Παπαπέτρου

Χωρίς κάποιο επιπλέον πρόβλημα ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με την Κύμη (16/05, 17:00) για την προημιτελική φάση της Stoiximan.gr Basket League. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης της ομάδας του στο ΣΕΦ. Ο 33χρονος φόργουορντ είχε παραμείνει...
Την τελευταία στιγμή ο Πρίντεζης, «μέσα» ο Παπαπέτρου

Χωρίς κάποιο επιπλέον πρόβλημα ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με την Κύμη (16/05, 17:00) για την προημιτελική φάση της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης της ομάδας του στο ΣΕΦ.

Ο 33χρονος φόργουορντ είχε παραμείνει εκτός παρκέ για διάστημα μεγαλύτερο από τρεις εβδομάδες και, έτσι, η συμμετοχή του στο αυριανό ματς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στη δωδεκάδα αναμένεται να βρεθεί ο 24χρονος άσος των «ερυθρολεύκων», που είχε ανεβάσει πυρετό το βράδυ του Σαββάτου (12/05) εξαιτίας ενός αποστήματος στο δόντι.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, αντιθέτως, παρέμεινε εκτός των προπονήσεων, συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ώστε να ξεπεράσει το βαρύ διάστρεμμα που αντιμετωπίζει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Την τελευταία στιγμή ο Πρίντεζης, «μέσα» ο Παπαπέτρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.