ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Cosmote: Απίθανη προσφορά με δώρο GB + Bonus για το τριήμερο του Αγιού Πνεύματος

Η Cosmote φροντίζει τους συνδρομητές της και συνεχίζει τις προσφορές με δωρεάν GB. Δείτε την ειδική προσφορά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.  Η εταιρεία κινητής και σταθερής τηλεφωνίας ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της και προσφέρει 5GB ΔΩΡΕΑΝ με online ανανέωση. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. Η Cosmote  σου προσφέρει 10GB μόνο με 1€, για να απολαμβάνεις...
Cosmote: Απίθανη προσφορά με δώρο GB + Bonus για το τριήμερο του Αγιού Πνεύματος

Η Cosmote φροντίζει τους συνδρομητές της και συνεχίζει τις προσφορές με δωρεάν GB. Δείτε την ειδική προσφορά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. 

Η εταιρεία κινητής και σταθερής τηλεφωνίας ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της και προσφέρει 5GB ΔΩΡΕΑΝ με online ανανέωση. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Η Cosmote  σου προσφέρει 10GB μόνο με 1€, για να απολαμβάνεις περισσότερο Internet από το κινητό σου. Ενεργοποίησέ τα από σήμερα κιόλας, μέσα από το My COSMΟTE App.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η CΟSMOTE σου προσφέρει 10GB μόνο με 1€, για να απολαμβάνεις περισσότερο Internet από το κινητό σου. Ενεργοποίησέ τα από σήμερα κιόλας, μέσα από το My CΟSMOTE App.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COSMOTE (@cosmote_greece) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Cosmote: Απίθανη προσφορά με δώρο GB + Bonus για το τριήμερο του Αγιού Πνεύματος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.