STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι πάγκοι με τους 9 παίκτες

Ποιοι θα είναι στους πάγκους...
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι πάγκοι με τους 9 παίκτες

Οι αγώνες γίνονται πλέον με κάποιες διαφοροποιήσεις, εξαιτίας του κορονοϊού.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Μετά από τόσο καιρό απραγίας οι παίκτες κουράζονται, όπως είναι λογικό, πιο εύκολα. Για αυτό και έχει μεγαλώσει ο αριθμός των αλλαγών.

Η αρχή στην Ελλάδα έγινε με τα ματς του Σαββάτου και η συνέχεια στην Τούμπα στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Αγώνα στον οποίο οι δύο ομάδες θα έχουν δικαίωμα να κάνουν 5 αλλαγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Με μάσκα Μαρίνα, Καραπαπάς, Θεοδωρίδης (pics)

Για αυτό και στον πάγκο θα βρίσκονται περισσότεροι ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, 9 παίκτες από 7 που ήταν μέχρι πρότινος, θα βρίσκονται στους δύο πάγκους. Για τις επιλογές των προπονητών Αμπέλ Φερέιρα και Πέδρο Μαρτίνς από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Από πλευράς ΠΑΟΚ στον πάγκο θα είναι οι Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Πέλκας, Στοχ, Λάμπρου, Σβιντέρσκι και Τζόλης.

Από την άλλη για τον Ολυμπιακό στον πάγκο θα είναι οι Αλέν, Φορτούνης, Λοβέρα, Καφού, Αβραάμ, Σισέ, Γκασπάρ, Ραντζέλοβιτς, Χασάν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι πάγκοι με τους 9 παίκτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.