ΑΡΗΣ

Ούγκο Σόουζα: «Ό,τι έχουμε για να περάσουμε στον τελικό» (vid)

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του «ARIS TV» στο youtube, o Ούγκο Σόουζα μίλησε για τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ούγκο Σόουζα: «Ό,τι έχουμε για να περάσουμε στον τελικό» (vid)

Ο Ούγκο Σόουζα αγωνίστηκε βασικός στην χθεσινή (6/6) πολύτιμη νίκη που πέτυχε ο Άρης με 3-1 επί του ΟΦΗ στο κεκλεισμένων των θυρών «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: Εξέπληξε ευχάριστα ο Άρης (vid)

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του «ARIS TV» στο youtube, o Ούγκο Σόουζα μίλησε για το ματς με τους Κρητικούς, την πανδημία, αλλά και τη συνέχεια με τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ, αλλά και τον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου΄Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος:

Αρχικά ο Ούγκο Σόουζα είπε: «Ήταν ένα δύσκολο διάστημα για όλους έπρεπε και να προπονηθούμε και να παραμείνουμε παράλληλα ασφαλείς. Επιστρέψαμε με νίκη και όλα δείχνουν να είναι καλύτερα για τη συνέχεια.

Έπρεπε να μείνουμε σπίτι και δεν είναι εύκολο να προπονείσαι έτσι. Είχαμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα να τηρήσουμε, συγκεκριμένη διατροφή, να κοιμόμαστε ίδιες ώρες, όμως νομίζω πως όλοι μείναμε σε καλή φόρμα.

Στα πλέι οφ δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι συνεχίζουμε την σκληρή προπόνηση και κοιτάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για το Κύπελλο: «Το ξέρουμε όλοι αυτό, το θέλει και ο κόσμος πάρα πολύ, το θέλουμε και εμείς! Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσουμε το 100%, ότι έχουμε για να περάσουμε στον τελικό.

Το Χαριλάου είναι η καλύτερη έδρα στην Ελλάδα, ιδιαίτερο γήπεδο με ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Μας έλειψε ο κόσμος με τον ΟΦΗ ωστόσο προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Έστω και έτσι ακούγαμε τις φωνές του κόσμου έξω από το γήπεδο και πιστεύω πως τους ευχαριστήσαμε», κατέληξε ο Ούγκο Σόουζα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ούγκο Σόουζα: «Ό,τι έχουμε για να περάσουμε στον τελικό» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.