ΑΡΗΣ

Άρης: Η «3άρα» έφερε διπλό ρεπό!

Ρεπό παραχώρησε στους παίκτες του για την Κυριακή (7/6) και τη Δευτέρα (8/6) ο Μίχαελ Ένινγκ μετά την πολύτιμηνίκη του Άρη επί του ΟΦΗ.
Άρης: Η «3άρα» έφερε διπλό ρεπό!

Ο Άρης μπήκε δυναμικά στα πλέι οφ, επικρατώντας με 3-1 του ΟΦΗ στο άδειο από κόσμο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με τη νίκη αυτή ο Άρης έφτασε τους 37 βαθμούς, άφησε τους Κρητικούς στους 34 και πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: Εξέπληξε ευχάριστα ο Άρης (vid)

Έτσι τα χαμόγελα επέστρεψαν στους «κίτρινους» με τον Μίχαελ Ένινγκ να δίνει διπλό ρεπό καθότι του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα (8/6).

Άλλωστε μην ξεχνάμε οτι οι παίκτες προέρχονται από μεγάλη αποχή και μετά από δύο ώρες σε ένα βροχερό τερέν θεωρείται βέβαιο ότι τους επιβάρυνε αρκετά. Έτσι τόσο σήμερα Κυριακή όσο και αύριο Δευτέρα οι «κίτρινοι» θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν.

Επόμενος αντίπαλος για τον Άρη ο Ολυμπιακός, την επόμενη Κυριακή (14/6) στις 21:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Σε διήμερο ρεπό (σήμερα, Κυριακή (7/6) και αύριο (8/6), ανήμερα του Αγ. Πνεύματος) βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Τρίτης (09/06) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Η «3άρα» έφερε διπλό ρεπό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.