Στοίχημα Προγνωστικά 8/6 Μανωλίδης: Όλα τα λεφτά για το Αμβούργο!

Τέσσερις προτάσεις για το Αμβούργο - Χόλστάιν Κιελ από τον Γεράσιμο Μανωλίδη.
Στοίχημα Προγνωστικά 8/6 Μανωλίδης: Όλα τα λεφτά για το Αμβούργο!

Προγνωστικά και προβλέψεις στοιχήματος για τα παιχνίδια της Δευτέρας (8/6/2020). Συγκεκριμένα για το μοναδικό ματς που παίζει στα γερμανικά παιχνίδια απόψε, αυτό ανάμεσα σε Αμβούργο και Χόλσταϊν Κιελ.

Απολογισμός

Δεν έχει νόημα να πούμε πολλά. Όταν από τις πέντε επιλογές δεν επιβεβαιώνεται, καμία δεν μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερη κουβέντα. Το κεφάλι κάτω και πάμε στα επόμενα. Το 0/5 υποδηλώνει κακό διάβασμα και αστοχία. Όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες.

Τέσσερα παιχνίδια από τη Γερμανία (δύο από κάθε κατηγορία) και ένα από την Ελλάδα, όλα άκλαυτα πήγαν. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ 1-0, στην Τσβάιτελιγκα δεν κέρδισαν οι ομάδες που κυνηγούν άνοδο και στην Μπουντεσλίγκα είχαμε… ξηρασία.

Δείτε στιγμιότυπα από τα γερμανικά παιχνίδια


 

Στοίχημα Προγνωστικά 8/6 Μανωλίδης

Καλύτερα τα πράγματα για το Αμβούργο δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν. Ηττήθηκε η Χάιντενχαϊμ από το Αννόβερο την Κυριακή, ενώ και η Στουτγκάρδη έμεινε στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Οσναμπρικ. Αυτό σημαίνει πως με νίκη κόντρα στη Χόλσταϊν Κιελ η ομάδα του λιμανιού πατάει στη 2η θέση.

Δείτε τη βαθμολογία της Τσβάιτελιγκα

Τόσες και τόσες φορές φέτος το Αμβούργο έχει αποδειχθεί αναξιόπιστο. Ειδικά εντός έδρας. Πλέον όμως είμαστε στην τελική στροφή. Λίγες αγωνιστικές ακόμα μένουν. Αν δεν αρχίσει η ομάδα του Χέκινγκ να κάνει κάτι η ίδια για τον εαυτό της, δεν θα κερδίσει την άνοδο. Για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Το Κίελο είναι μια ομάδα μέτριας δυναμικής, αλλά εξαιρετική όταν βρίσκει χώρους. Και στο Αμβούργο θα βρει. Μοιάζει πιθανό να χρειαστεί δύο γκολ για να πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι. Ποντάρουμε στον άσο συνδυαστικά με over 1,5, επιλογή που πληρώνει 1,77 στη Novibet. Στην ίδια εταιρεία παίζεται και το goal/goal + over 2,5 στο 1,78.

Θα πάρουμε και ρίσκο όμως. Με ένα ακόμα combo bet, αυτή τη φορά 1 συνδυαστικά με goal/goal. Τιμάται στο 2,79 από το pamestoixima.gr. Ρίσκο και με το να σκοράρει το Αμβούργο και στα δύο ημίχρονα. Στο 2,13 από το Πάμε Στοίχημα.

Επιλογές προηγούμενης στήλης

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ    OVER 2,5 + GOAL  2,05   20 μονάδες  -20
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΟΛΩΝΙΑ  OVER 2,5 + GOAL  1,84   20 μονάδες  -20
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ   1 + OVER 2,5         1,95   15 μονάδες  -15
ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ    2
DNB          2,20   15 μονάδες  -15
ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    
GOAL 1,83   20 μονάδες  -20    

Νέες Επιλογές

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ   1 + OVER 1,5         1,77   20 μονάδες
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ   1 +
GOAL     2,77   15 μονάδες
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ  
OVER 2,5 + GOAL  1,78   20 μονάδες
ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ   Αμβούργο γκολ & στα 2 Ημ.     2,13   15 μονάδες

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 70 μονάδες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 90 μονάδες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 0
ΚΕΡΔΟΣ / ΖΗΜΙΑ: -90
ΚΑΒΑ: -355,5

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στοίχημα Προγνωστικά 8/6 Μανωλίδης: Όλα τα λεφτά για το Αμβούργο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…