ΛΑΜΙΑ

Μάντζιος: «Κοιτάμε να βρεθούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία»

Για τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, μίλησε ο Άκης Μάτζνιος, που έδειξε αρκετά ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του. Ο πολύπειρος τεχνικός, μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας τα εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμία – Παναιτωλικός 2-0: Έβαλε σε περιπέτειες τα «καναρίνια» (vids) «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θεωρώ ότι...
Μάντζιος: «Κοιτάμε να βρεθούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία»

Για τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, μίλησε ο Άκης Μάτζνιος, που έδειξε αρκετά ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του.

Ο πολύπειρος τεχνικός, μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας τα εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμία – Παναιτωλικός 2-0: Έβαλε σε περιπέτειες τα «καναρίνια» (vids)

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, όσο το σκορ ήταν στο 1-0 δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα.

Πλέον απομακρύνεται πολύ ο κίνδυνος να βρεθούμε προς τα κάτω και κοιτάμε για πιο ψηλά. Περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά και να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάντζιος: «Κοιτάμε να βρεθούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.