ΚΟΣΜΟΣ

Κοροναϊός: Φτάνουν στην ανακάλυψη εμβολίου οι επιστήμονες

Συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχει προσβάλει ο κοροναϊός, με τα κρούσματα να φτάνουν τα 20.400. Οι νεκροί έχουν ανέβει και αυτοί, καθώς βρίσκονται στους 425, στην Κίνα και συνολικά 427 σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, δημοσίευμα του «Sky News» επικαλείται ερευνητές του Imperial College London, έχουν κάνει πολύ μεγάλα βήματα προκειμένου να...
Κοροναϊός: Φτάνουν στην ανακάλυψη εμβολίου οι επιστήμονες

Συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχει προσβάλει ο κοροναϊός, με τα κρούσματα να φτάνουν τα 20.400.

Οι νεκροί έχουν ανέβει και αυτοί, καθώς βρίσκονται στους 425, στην Κίνα και συνολικά 427 σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, δημοσίευμα του «Sky News» επικαλείται ερευνητές του Imperial College London, έχουν κάνει πολύ μεγάλα βήματα προκειμένου να δημιουργηθεί το εμβόλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καλά ρε δεν ήξερες πως στο Λονδίνο καταλαβαίνουν ελληνικά;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο καθηγητής, Ρόμπιν Σάτον, έχει δοθεί το πράσινο φως για δοκιμές σε ζώα και θα συνεχίσει με κλινικές δοκιμές το καλοκαίρι σε ανθρώπους, εάν υπάρξει χρηματοδότηση.

«Για τις συμβατικές προσεγγίσεις χρειάζονται συνήθως τουλάχιστον δύο με τρία χρόνια προτού φθάσει κανείς μέχρι τις κλινικές δοκιμές. Και εμείς καταφέραμε να έχουμε υποψήφιο στο εργαστήριο σε 14 ημέρες», δήλωσε ο καθηγητής Σάτοκ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοροναϊός: Φτάνουν στην ανακάλυψη εμβολίου οι επιστήμονες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.