ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος: Το κανάλι του αγώνα

Τον Πανιώνιο υποδέχεται ο Αστέρας Τρίπολης (19:30), για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-άουτ της Super League 1. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης… καίγεται για βαθμούς, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση αυτού του μίνι πρωταθλήματος έχοντας 14 πόντους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανιώνιος: Εκτός ο Αραμπούλι Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε πολύ καλύτερη και από...
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος: Το κανάλι του αγώνα

Τον Πανιώνιο υποδέχεται ο Αστέρας Τρίπολης (19:30), για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-άουτ της Super League 1.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης… καίγεται για βαθμούς, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση αυτού του μίνι πρωταθλήματος έχοντας 14 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανιώνιος: Εκτός ο Αραμπούλι

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε πολύ καλύτερη και από την αρχή των πλέι-αουτ δείχνει σε καλή κατάσταση και δεν πρόκειται να κινδυνεύσει.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος θα έχει την ευκαιρία να το κάνει από τα κανάλια της NOVA και συγκεκριμένα το Novasports 1.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος: Το κανάλι του αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.