ΑΡΗΣΤΟΣ

ΑΡΗΣ: Δεν μπορείς να έχεις 24 Φετφατζίδηδες αλλά…

Το πρώτο εικοσπεντάλεπτο  στο Καραΐσκάκη είδαμε έναν ΑΡΗ να κυριαρχεί να δείχνει τις επιθετικές του αρετές να κάνει καλές ευκαιρίες. Γνωστή άλλωστε η ποιότητα της ομάδας μεσοεπιθετικα. Μετά όμως , ήρθε εκείνο το εφιαλτικό δεκάλεπτο στην ουσία δίλεπτο που έγιναν τραγικά λάθη! Ο ποιοτικός Ολυμπιακός τα εκμεταλεύτηκε στο έπακρο και έκανε σε χρόνο dt το...
ΑΡΗΣ: Δεν μπορείς να έχεις 24 Φετφατζίδηδες αλλά…

Το πρώτο εικοσπεντάλεπτο  στο Καραΐσκάκη είδαμε έναν ΑΡΗ να κυριαρχεί να δείχνει τις επιθετικές του αρετές να κάνει καλές ευκαιρίες. Γνωστή άλλωστε η ποιότητα της ομάδας μεσοεπιθετικα.

Μετά όμως , ήρθε εκείνο το εφιαλτικό δεκάλεπτο στην ουσία δίλεπτο που έγιναν τραγικά λάθη! Ο ποιοτικός Ολυμπιακός τα εκμεταλεύτηκε στο έπακρο και έκανε σε χρόνο dt το 2-0. Με τη ψυχολογία στο ναδίρ για τον ΑΡΗ και στο ζενίθ για τον Ολυμπιακό στα επόμενα λεπτά τελείωσε στην ουσία το ματς με το τρίτο γκολ των γηπεδούχων. Η συνέχεια στο β ημίχρονο ήταν διαδικαστική και έτσι το  τελικό 3-1 ήταν και το δίκαιο αποτέλεσμα.

Η άμυνα λοιπον ειναι όπως φάνηκε ξεκάθαρα πλέον το μεγάλο θέμα του φετινού ΑΡΗ.

Με τον Κουέστα υπ ατμόν, τον  Βέλεθ που χει μάλλον το μυαλό του στην επόμενη του ομάδα, αρκετά κατωτερο των δικών του στάνταρ, τον Δεληζήση και τον Κόρχουτ σε κακή μερα  και τον Ρόουζ που δεν είναι, αλλά παίζει δεξί μπακ το πρόβλημα πλέον φωνάζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: All about… ύπνος!

Δυστυχώς δεν υπάρχουν αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις και η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί πολύ στον αμυντικό τομέα αν θέλει να πετύχει τον βασικό της πλέον φετινό στόχο , τη κατάκτηση του κυπέλλου. Καλή, η συμμετοχή στο Εuropa league, που για τον ΑΡΗ θεωρείται το αυτονόητο, αλλά ο λαός σκέφτεται τώρα μόνο το κύπελλο.

Για την επόμενη σεζόν έχουμε καιρό. Και είμαι σίγουρος ότι Κάρυ, Χαριστέας, Ένιγκ, ξέρουν που πονάει η ομάδα και θα την ενισχύσουν.

Νομίζω κι ο τελευταίος φίλαθλος, οπαδός του ΑΡΗ, ξέρει ότι η ομάδα για να κάνει το κάτι παραπάνω, χρειάζεται έναν ή δύο καλούς τερματοφύλακες δύο δεξιά μπακ ένα αριστερό μπακ, δύο σέντερ μπακ, ένα αμυντικό χαφ και ένα ή δύο σέντερ φορ!

Φυσικά ελπίζουμε και πιστεύουμε να λυθεί το πρόβλημα με την απαγόρευση των μεταγραφών απ’ τη FIFA, γιατι σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα θα προσπαθήσει να κρατήσει τα κεκτημένα.

Απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο κι όταν θέλεις να παίζεις σε υψηλό επίπεδο σε Ελλάδα κι Ευρώπη οφείλεις να έχεις ένα «γεμάτο» ρόστερ 23-24 παιχτών που θα «σκοτώνονται»για μια θέση στην ενδεκάδα.

Εντάξει δεν μπορείς να έχεις 24 Φετφατζίδιδες  αλλά μπορείς και πρέπει να έχεις δυο καλούς παίχτες σε κάθε θέση!

Mε τιμή ΑΡΗΣτος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΡΗΣ: Δεν μπορείς να έχεις 24 Φετφατζίδηδες αλλά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.