ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας για ένα χρόνο!

Για έναν ολόκληρο χρόνο, από τον Ιούνιο του 2019, η 35χρονη δράστιδα παρακολουθούσε την Ιωάννα. Η ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών συνεχίζει την έρευνα για να φωτίσει όλα τα σκοτεινά στοιχεία της υπόθεσης για την επίθεση με βιτριόλι και τα πρώτα αποτελέσματα από την εξέταση των κινητών της 35χρονης έδειξαν ότι η Έφη αρκετά...
Επίθεση με βιτριόλι: Έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας για ένα χρόνο!

Για έναν ολόκληρο χρόνο, από τον Ιούνιο του 2019, η 35χρονη δράστιδα παρακολουθούσε την Ιωάννα.

Η ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών συνεχίζει την έρευνα για να φωτίσει όλα τα σκοτεινά στοιχεία της υπόθεσης για την επίθεση με βιτριόλι και τα πρώτα αποτελέσματα από την εξέταση των κινητών της 35χρονης έδειξαν ότι η Έφη αρκετά καλοκαιρινά βράδια του Ιουνίου, έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας στο Μοσχάτο και παρακολουθούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Απίστευτο! Η κατηγορούμενη είχε βάλει κι άλλη ξανθιά στο μάτι!

Η ενέργεια αυτή αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο iPhone που είχε πάνω της και είναι από την είσοδο του σπιτιού του θύματος της.

Μάλιστα οι λήψεις είναι νυχτερινές και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα ανασύρουν και άλλο πολύτιμο υλικό το οποίο αν και η 35χρονη φρόντισε να σβήσει, οι αστυνομικοί με ειδικές μεθόδους μπορούν να ανακτήσουν.

Αυτό το υλικό, αποδεικνύει ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση έναν χρόνο πριν και δένει με την κατάθεση γειτόνων της Ιωάννας τον Ιανουάριο, που την είχαν δει να περιφέρεται σαν σκιά, ντυμένη στα μαύρα έξω από το σπίτι της και να κατοπτεύει.

Στον ανακριτή

Λίγο πριν τις 9.30 η 35χρονη πέρασε την πόρτα του ανακριτή. Η κατηγορουμένη αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της απείθειας αλλά και το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μια κατηγορία που την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο προφυλάκισής της.

Και αυτό, την στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 35χρονη δεν θα αποδεχθεί, ενώπιον του ανακριτή, τις πράξεις που της καταλογίζονται, στάση που σύμφωνα με το δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου, κρατάει από την ημέρα της σύλληψής της. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σήμερα ο δικηγόρος της να υποβάλει στον ανακριτή αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας για ένα χρόνο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.