ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Η κακία και η ζήλια δεν είναι ψυχιατρικό πρόβλημα»

Παράσταση πολιτικής αγωγής για λογαριασμό της Ιωάννας προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της 35χρονης που κατηγορείται ότι της πέταξε βιτριόλι, δήλωσαν πριν από λίγο οι δικηγόροι της Απόστολος Λύτρας και Νίκος Αλεξανδρής. Σύμφωνα με τον κ.Λύτρα, δικηγόρο της γυναίκας, που δέχτηκε τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι: «Καταθέσαμε σήμερα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σήμερα...
Επίθεση με βιτριόλι: «Η κακία και η ζήλια δεν είναι ψυχιατρικό πρόβλημα»

Παράσταση πολιτικής αγωγής για λογαριασμό της Ιωάννας προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της 35χρονης που κατηγορείται ότι της πέταξε βιτριόλι, δήλωσαν πριν από λίγο οι δικηγόροι της Απόστολος Λύτρας και Νίκος Αλεξανδρής.

Σύμφωνα με τον κ.Λύτρα, δικηγόρο της γυναίκας, που δέχτηκε τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι: «Καταθέσαμε σήμερα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σήμερα επισήμως πληροφορηθήκαμε τα στοιχεία της δικογραφίας.

Η κατηγορουμένη έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές, υπάρχει μία ηθική ικανοποίηση. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν απολογήθηκε, τα στοιχεία είναι συντριπτικά σε βάρος της».

Επίθεση με βιτριόλι: Οι τελευταίες ειδήσεις

Από την πλευρά του ο κ. Αλεξανδρής επισήμανε πως «Θα αναμέναμε έστω μία έμπρακτη μετάνοια» προσθέτοντας πως η Ιωάννα όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ένιωσε μία μικρή ηθική ικανοποίηση μέχρι τη τελική δικαίωση.»

Επιπλέον, ο κ. Λύτρας τόνισε για το ζήτημα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης πως η ζήλια και η κακία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχιατρικά προβλήματα ενώ πρόσθεσε πως η κατηγορία είναι αρκούντως δεμένη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: «Η κακία και η ζήλια δεν είναι ψυχιατρικό πρόβλημα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.