MEDIA

Η ξανθιά Μαρία Μπέη είναι όλα τα… λεφτά (pic)

Η Μαρία Μπέη, ήταν μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στο φετινό MasterChef και σίγουρα όχι άδικα, αφού μιλάμε για μία πολύ όμορφη γυναίκα. Αμέσως, μετά την είσοδο της στο παιχνίδι μαγειρικής, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και ως μία… εκρηκτική μελαχρινή. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Η τηλεθέαση έκπληξη που είχε ο τελικός! (vid) Ωστόσο, στο παρελθόν...
Η ξανθιά Μαρία Μπέη είναι όλα τα… λεφτά (pic)

Η Μαρία Μπέη, ήταν μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στο φετινό MasterChef και σίγουρα όχι άδικα, αφού μιλάμε για μία πολύ όμορφη γυναίκα.

Αμέσως, μετά την είσοδο της στο παιχνίδι μαγειρικής, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και ως μία… εκρηκτική μελαχρινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Η τηλεθέαση έκπληξη που είχε ο τελικός! (vid)

Ωστόσο, στο παρελθόν έχει κάνει τη μεγάλη αλλαγή και έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά, με το αποτέλεσμα να είναι απίστευτο και εκείνη ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Το σίγουρο είναι ότι η Μαρία Μπέη, είτε μελαχρινή είτε ξανθιά, παραμένει όλα τα… λεφτά και δίκαια «έκλεψε» τις καρδιές μας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ξανθιά Μαρία Μπέη είναι όλα τα… λεφτά (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.