ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος σε Κούγια: «Έχεις εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες. Είσαι τρελός»

Άμεση ήταν απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Αλέξη Κούγια, μετά τις... βόμβες που έριξε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ εναντίον του.
Αλαφούζος σε Κούγια: «Έχεις εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες. Είσαι τρελός»

Άμεση ήταν απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Αλέξη Κούγια, μετά τις… βόμβες που έριξε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ εναντίον του, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Κούγιας φέρεται να χαρακτήρισε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διεφθαρμένο, κάτι που ο Αλαφούζος δεν άφησε να περάσει έτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβες Κούγια κατά Αλαφούζου

Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» είπε στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ ότι «…έχει εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες» και ότι δεν μπορεί να κατηγορεί τον Μπουτσικάρη που ως δικηγόρος εκπροσώπησε τον Σταθάκη.

Μάλιστα η απάντηση έγινε και σε αντίστοιχο… τόνο αφού ο Αλαφούζος απευθύνθηκε και αυτός στον Κούγια λέγοντάς του: «Τον κακό σου τον καιρό, είσαι τρελός!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλαφούζος σε Κούγια: «Έχεις εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες. Είσαι τρελός»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.