ΠΑΟΚ

Κυριάκος σε Κούγια: «Ρατσιστικός υπαινιγμός και ενοχική προσέγγιση»

O Κυριάκος Κυριάκος απάντησε άμεσα στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η επικοινωνιακή επάρκεια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ υπολείπεται ακραία της νομικής του. Αφού αναδείχθηκε και επίσημα ο νέος πρόεδρος της Λίγκας, ο Κυριάκος Κυριάκος μίλησε για φαύλο κύκλο που δημιουργούν οι αντιπαραθέσεις ενώ τόνισε ότι «κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει επάγγελμα...
Κυριάκος σε Κούγια: «Ρατσιστικός υπαινιγμός και ενοχική προσέγγιση»

O Κυριάκος Κυριάκος απάντησε άμεσα στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η επικοινωνιακή επάρκεια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ υπολείπεται ακραία της νομικής του.

Αφού αναδείχθηκε και επίσημα ο νέος πρόεδρος της Λίγκας, ο Κυριάκος Κυριάκος μίλησε για φαύλο κύκλο που δημιουργούν οι αντιπαραθέσεις ενώ τόνισε ότι «κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει επάγγελμα τη λάσπη, κάποιοι άλλοι έχουν κάνει επάγγελμα τις προσωπικές κατηγορίες».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε επί προσωπικού, θεωρώντας πως η τοποθέτηση του διοικητικού στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον αφορά.

Τώρα, έρχεται ο υπεύθυνος για θέματα επικοινωνίας του «δικεφάλου» να απαντήσει στον μεγαλομέτοχο των Θεσσαλών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Σχετικά με κάποιες δηλώσεις του κ. Κούγια με επαναλαμβανόμενο ύφος, θέλω να του επισημάνω τα εξής:

Ο ίσκιος του καθενός μεγαλώνει και βαραίνει με την αξιοπρέπεια, την ηθική, τη συνέπεια λόγων και έργων, τον σεβασμό ακόμη και σε αντίθετες γνώμες. Ο υπαινιγμός ότι όποιος έχει λεφτά να αγοράσει μια ομάδα έχει και αντίστοιχα μεγαλύτερο ίσκιο, είναι το ίδιο ρατσιστικός με τον υπαινιγμό ότι επειδή κάποιος είναι για παράδειγμα κοντός, δεν δικαιούται να ομιλεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Super League 1: Τα «βλέμματα» σε Τούμπα και ΟΑΚΑ

Ο κ. Κούγιας είναι μάλλον ένας κορυφαίος ποινικολόγος, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κρίνεται μόνο για την νομική του κατάρτιση. Κρίνεται και για την επικοινωνιακή του επάρκεια, που -αν θέλει την επαγγελματική μου άποψη- υπολείπεται ακραία της νομικής του.

Το ότι αναγνώρισε τον εαυτό του πίσω από τις χθεσινές μου δηλώσεις, είναι μια αυταπόδεικτη ενοχική προσέγγιση για την συμπεριφορά του απέναντι σε ομολόγους του στην Λίγκα.

Δεν φιλοδοξώ να «μεγαλώσω τον ίσκιο μου» με προσωπικές κόντρες, το απέφυγα συνειδητά 21 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μετά τη σημερινή διευκρίνιση, σκοπεύω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυριάκος σε Κούγια: «Ρατσιστικός υπαινιγμός και ενοχική προσέγγιση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.