ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: ΣΟΚ! Σε κατάσταση συναγερμού και πάλι η Γερμανία

Σε καραντίνα τέθηκαν χιλιάδες πολίτες στη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία, μετά τον εντοπισμό 1.029 κρουσμάτων κορονοϊού σε εργοστάσιο επεξεργασίας κρεάτων. Χιλιάδες πολίτες έχουν τεθεί σε καραντίνα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Μπίλεφελντ στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας με τις αρχές να καταγράφουν πάνω από 1.029 κρούσματα σε εργοστάσιο επεξεργασίας κρεάτων. Οι τοπικές αρχές της πόλης...
Κορονοϊός: ΣΟΚ! Σε κατάσταση συναγερμού και πάλι η Γερμανία

Σε καραντίνα τέθηκαν χιλιάδες πολίτες στη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία, μετά τον εντοπισμό 1.029 κρουσμάτων κορονοϊού σε εργοστάσιο επεξεργασίας κρεάτων.

Χιλιάδες πολίτες έχουν τεθεί σε καραντίνα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Μπίλεφελντ στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας με τις αρχές να καταγράφουν πάνω από 1.029 κρούσματα σε εργοστάσιο επεξεργασίας κρεάτων.

Οι τοπικές αρχές της πόλης Ρέντα- Βίντενμπρουκ έχουν ήδη αναστείλει την λειτουργία της εταιρίας Tönnies, ενώ η παραγωγή έχει σταματήσει . Επιπλέον, έκλεισαν σχολεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς για δύο εβδομάδες, σύμφωνα με το περιοδικό Focus.

«Η εμπιστοσύνη που έχουμε για το εργοστάσιο ”Tönnies’ ‘πλέον είναι μηδενική. Πρέπει να το πω τόσο ξεκάθαρα», δήλωσε σήμερα ο Τόμας Κούλμπους, επικεφαλής της ομάδας κρίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΟΥ: Σε επικίνδυνη φάση ο κόσμος

Την ίδια ώρα, σε καραντίνα έχουν τεθεί εκατοντάδες νοικοκυριά αλλά και ολόκληρες πολυκατοικίες στην πολυεθνική συνοικία του Βερολίνου Νόικελν με τις αρχές να καταγράφουν ξαφνική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Oι ειδικοί εντόπισαν έξι συγκροτήματα κατοικιών στα οποία υπήρχαν 57 άτομα θετικά στον ιό. Μετά από την ιχνηλάτηση των επαφών , αποφασίστηκε ο αποκλεισμός 369 νοικοκυριών, όπου σε μερικά εξ αυτών κατοικούν μέχρι και δέκα άτομα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: ΣΟΚ! Σε κατάσταση συναγερμού και πάλι η Γερμανία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.