ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η πιθανή 11άδα των «ερυθρόλευκων»

Με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί του, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απόψε (21:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι-οφ της Super League 1. Ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εκτός από ένα, που ακούει στο όνομα Ματιέ Βαλμπουενά, που ωστόσο είναι πολύ κομβικός για την ομάδα. Ο Γάλλος ένιωσε ενοχλήσεις πριν...
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η πιθανή 11άδα των «ερυθρόλευκων»

Με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί του, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απόψε (21:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι-οφ της Super League 1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εκτός από ένα, που ακούει στο όνομα Ματιέ Βαλμπουενά, που ωστόσο είναι πολύ κομβικός για την ομάδα.

Ο Γάλλος ένιωσε ενοχλήσεις πριν από λίγες μέρες στην προπόνηση και έτσι θα μείνει εκτός για να προφυλαχτεί ενόψει της συνέχειας.

Ο Πορτογάλος έχει κάνει αρκετές δοκιμές, προκειμένου να αποφασίσει, ποιος θα είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του στο ντέρμπι των αιωνίων.

Οι δύο πιθανοί να παίξουν αντί του Γάλλου είναι ένας εκ των Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, με τον Φορτούνη από την άλλη συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες να βρεθεί μέσα στην αρχική ενδεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αδιάφορο; Για να το δούμε…

Μένει να δούμε, ο Μαρτίνς σε ποιον θα δώσει τη φανέλα του βασικού, αφού ο Ραντζέλοβιτς είναι «καθαρός» εξτρέμ, ενώ ο Λοβέρα παίζει περισσότερο στον άξονα.

Πάντως, σε μία από τις δοκιμές του και οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο βασικό σχήμα, άρα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, έχει ακόμα αρκετές σκέψεις.

Όσον αφορά το σύστημα, ο Ολυμπιακός μπορεί να παραταχθεί από 4-3-3 μέχρι 4-2-3-1, όπου στην περίπτωση του δεύτερου, θα μείνει εκτός ο Μπουχαλάκης, με τον Λοβέρα να πηγαίνει στον άξονα και τον Ραντζέλοβιτς στα εξτρέμ.

Η… συνταγή από κει και πέρα είναι γνωστή για την ενδεκάδα, με τον Σεμέδο να είναι βασικός ξανά, μετά την προηγούμενη εβδομάδα, αφού δεν έπαιξε για προσωπικούς λόγους κόντρα στον Άρη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η πιθανή 11άδα των «ερυθρόλευκων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.