ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο… τυχαίος εκνευρισμός του Ινσούα πριν τον Ολυμπιακό

Το φλερτ βγάζει... μάτι. Εδώ και αρκετό καιρό το Sportime σας έχει προειδοποιήσει για τις πιθανότητες που υπάρχουν έτσι ώστε ο Εμανουέλ Ινσούα να παραμείνει στην Ελλάδα.
Ο… τυχαίος εκνευρισμός του Ινσούα πριν τον Ολυμπιακό

Το φλερτ βγάζει… μάτι. Εδώ και αρκετό καιρό το Sportime σας έχει προειδοποιήσει για τις πιθανότητες που υπάρχουν έτσι ώστε ο Εμανουέλ Ινσούα να παραμείνει στην Ελλάδα.

Όχι για λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά του «αιώνιου» αντίπαλου, του Ολυμπιακού. Όπως και να έχει, ο Εμανουέλ Ινσούα δεν θα πατήσει σήμερα το πόδι του στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Και αυτό έχει… κάτσει κάπως. Δύσκολο να το… καταπιεί κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ινσούα: Προτεραιότητα το τηλεφώνημα από τον Πειραιά

Βλέπετε, τις παραμονές μίας αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ο Αργεντινός υπέπεσε σε ένα πειθαρχικό παράπτωμα.

Η συγκυρία είναι κακή. Άντε να πείσεις ακόμη και τον πιο αφελή πως το… τρίγωνο Ολυμπιακός – Ινσούα – Παναθηναϊκού δεν έχει καμία σχέση.

Και πως όλο αυτό ήταν μία κακιά στιγμή σε μία ακόμη χειρότερο χρόνο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο… τυχαίος εκνευρισμός του Ινσούα πριν τον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.