ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Τζόλης: Το ρεκόρ του 18χρονου στράικερ (vid)

Τη λύση για τον ΠΑΟΚ στο χθεσινό (21/6) ματς της 3ης αγωνιστικής των play off, έδωσε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τον Δικέφαλο, ενώ κατάφερε να καταγράψει ένα σημαντικό ρεκόρ. Ο Αμπέλ Φερέιρα, βλέποντας πως τα πράγματα δεν ήταν καλά για την ομάδα του, που έμεινε πίσω στο σκορ...
ΠΑΟΚ – Τζόλης: Το ρεκόρ του 18χρονου στράικερ (vid)

Τη λύση για τον ΠΑΟΚ στο χθεσινό (21/6) ματς της 3ης αγωνιστικής των play off, έδωσε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τον Δικέφαλο, ενώ κατάφερε να καταγράψει ένα σημαντικό ρεκόρ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, βλέποντας πως τα πράγματα δεν ήταν καλά για την ομάδα του, που έμεινε πίσω στο σκορ έριξε στην αναμέτρηση τον 18χρονο άσο και ο Τζόλης ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ.Καλτσίδη: Ο Φερέιρα του έδωσε την μπάλα, ο μικρός την έστειλε στο παραθυράκι!

Ο  νεαρός άσος, όμως σημείωσε και ένα ιδιαίτερο ρεκόρ καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής, που έχει γεννηθεί το 2002 και σκοράρει στο πρωτάθλημα της Super League.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο ίδιος στην κάμερα του PAOK TV, ήταν μία βραδιά, που δεν θα την ξεχάσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Unforgettable day

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χρήστος Τζόλης (@christostzolis) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Τζόλης: Το ρεκόρ του 18χρονου στράικερ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.