ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Νίκη για το αήττητο και το γόητρο

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, έχει πάντα ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, χωρίς να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η κατάσταση των δύο ομάδων. Απόψε (21:30) λοιπόν, οι δύο «αιώνιοι» θα συγκρουστούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα παιχνίδι που θέλουν με κάθε τρόπο τη νίκη. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ μπροστά στη βαθμολογία και δεν...
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Νίκη για το αήττητο και το γόητρο

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, έχει πάντα ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, χωρίς να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η κατάσταση των δύο ομάδων.

Απόψε (21:30) λοιπόν, οι δύο «αιώνιοι» θα συγκρουστούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα παιχνίδι που θέλουν με κάθε τρόπο τη νίκη.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ μπροστά στη βαθμολογία και δεν μπορεί κανένας να τους απειλήσει για το πρωτάθλημα, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η πιθανή 11άδα των «ερυθρόλευκων»

Και ενώ πολλοί θα μπορούσαν να πουν πως δεν υπάρχει κίνητρο, με τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά, κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν ισχύει.

Ο Ολυμπιακός, δε θέλει να χαριστεί σε κανέναν και στόχος του είναι να κυριαρχήσει για ακόμα μία φορά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Το αήττητο πρωτάθλημα είναι σίγουρα στο μυαλό όλων, καθώς είναι κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμα η ομάδα του Πειραιά, ενώ στο παρελθόν το έχουν κάνει τόσο ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Παναθηναϊκός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Νίκη για το αήττητο και το γόητρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.