ΑΡΗΣ

Άρης: «Με ψυχή και πάθος θα πάρουμε την πρόκριση στον τελικό!»

Πεπεισμένη είναι η ΠΑΕ Άρης για την πρόκρισή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Άρης: «Με ψυχή και πάθος θα πάρουμε την πρόκριση στον τελικό!»

Πεπεισμένη είναι η ΠΑΕ Άρης για την πρόκρισή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κίτρινοι», μέσω ανάρτησής τους την Κυριακή (21/6) ανέβασαν μια ομαδική φωτογραφία από το σαββατιάτικο (20/6) ντέρμπι με την ΑΕΚ που έληξε με σκορ 2-2.

Ένα ματς στο οποίο ο Άρης ήταν σε γενικές γραμμές ανώτερος (ειδικά στο δεύτερο μέρος) και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη και τη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: Παλικ-ΑΡΗΣ, «πολεμιστής» και έτοιμος για… τελικό! (vid)

Σε κάθε περίπτωση η ψυχολογία στον «Θεό του πολέμου» είναι ανεβασμένη και άπαντες στο «κίτρινο στρατόπεδο» ευελπιστούν πως η ομάδα θα μπορέσει να την «εξαργυρώσει» την ερχόμενη Τετάρτη (24/, 19:00 – COSMOTE SPORTS 2HD) στο «Βικελίδης».

«📝: Γυρίσαμε σελίδα…
Η καρδιά και το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στη ρεβάνς της Τετάρτης! 💛🖤
Με ψυχή και πάθος θα πάρουμε την πρόκριση στον τελικό! 🤜🤛👊💪
🏆 VAMOS ARIS!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: «Με ψυχή και πάθος θα πάρουμε την πρόκριση στον τελικό!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.