ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: «Αυτοί είμαστε, οι κυρίαρχοι του γηπέδου»

Ικανοποιημένος ο Πορτογάλος τεχνικός...
Μαρτίνς: «Αυτοί είμαστε, οι κυρίαρχοι του γηπέδου»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ, μετά τη νίκη του με 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Τόσο οι νίκες όσο και οι εμφανίσεις ικανοποιούν τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, κάτι το οποίο τόνισε και μετά το τέλος του ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, τόνισε:

«Πιστεύω ότι αρχίσαμε πολύ δυνατά. Δεν αφήσαμε περιθώριο στον αντίπαλο. Είχαμε τον έλεγχο και ήρθε ένα όμορφο γρήγορο γκολ. Ο Διούδης ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ικανοποιητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0: Και ποιος να τον σταματήσει!

Στο δεύτερο όμως είχαμε λιγότερη ένταση και επιθυμία για να δημιουργήσουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί φάνηκε και η ατομική θέληση των παικτών. Όλοι ήθελαν να βάλουν γκολ και για αυτό χάλασαν οι συνεργασίες. Ήμασταν όμως η καλύτερη ομάδα και το αποτέλεσμα ήρθε γρήγορα, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο».

Σε ερώτηση για τα γρήγορα γκολ, είπε ο Πέδρο Μαρτίνς: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε αποτελεσματικοί. Μπαίνουμε δυνατά και μπαίνουν τα γκολ νωρίς. Δημιουργούμε όμως σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Δείχνουμε διάθεσξ να είαμστε κυρίαχοι απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Αυτό μας χαρακτηρίζει φέτος, ότι είμαστε κυρίαρχοι στους αγώνες. Σκοράρουμε νωρίς και παρουσιάζουμε και καλό θέαμα».

Όσον αφορά την απόδοση των Λοβέρα, Φορτούνη, σχολίασε: «Ευχαριστημένος και από τους δύο. Ο Μάξι έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο φάνηκε κουρασμένος και έπεσε. Ο Κώστας φτάνει κοντά στον καλό του εαυτό».

Για τον επερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, δήλωσε: «Θα είναι διαφορετικό ματς. Ο ΠΑΟΚ προηγείται στο αποτέλεσμα. Παίζει ρόλο ο παράγοντας έδρα, όπως έπαιξε και στο πρώτο ματς. Η διαφορά είναι στο ένα γκολ, αλλά έχουμε χάσει και είναι διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ματς των πλέι οφ στην Τούμπα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτίνς: «Αυτοί είμαστε, οι κυρίαρχοι του γηπέδου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.