ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη – Θάνατος Βούλγαρου οπαδού: Τι «καίει» την 26χρονη οδηγό

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας στη Θεσσαλονίκη συνέλεξαν τα επιβαρυντικά στοιχεία για την τραγική συμπλοκή στο Μέγαρο Μουσικής. Στη 2η τακτική ανακρίτρια οδηγήθηκε η 26χρονη που κατηγορείται για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού, στη Θεσσαλονίκη, παρουσία της οικογένειας του Τόσκο Μποζαντζίσκι. Κατά τη διάρκεια της απολογίας της αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας...
Θεσσαλονίκη – Θάνατος Βούλγαρου οπαδού: Τι «καίει» την 26χρονη οδηγό

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας στη Θεσσαλονίκη συνέλεξαν τα επιβαρυντικά στοιχεία για την τραγική συμπλοκή στο Μέγαρο Μουσικής.

Στη 2η τακτική ανακρίτρια οδηγήθηκε η 26χρονη που κατηγορείται για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού, στη Θεσσαλονίκη, παρουσία της οικογένειας του Τόσκο Μποζαντζίσκι. Κατά τη διάρκεια της απολογίας της αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο που τις αποδίδεται , λέγοντας ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Όπως αναφέρει το GRTimes, τα νέα επιβαρυντικά στοιχεία που προέκυψαν είναι τα εξής: 1) Τα ψέματα. Αρχικά η 26χρονη είπε ότι βρισκόταν μαζί με τον φίλο της στην παραλία και συζητούσαν για ένα προσωπικό τους πρόβλημα ενώ διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν δύο ώρες πριν το συμβάν στους χώρους πέριξ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Καταιγιστικές εξελίξεις για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού και συλλήψεις!

2) Οι δύο κινήσεις του οχήματος. Η 26χρονη που φέρεται πως οδηγούσε το μισθωμένο αυτοκίνητο την πρώτη φορά δεν μπόρεσε να περάσει το σώμα του άτυχου Βούλγαρου ο οποίος ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα. Έκανε πίσω και τελικά πέρασε από πάνω του.

3) Η οδηγική συμπεριφορά της 26χρονης. Φεύγοντας από το σημείο προσπέρασε ένα κινούμενο φορτηγό, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και φέρεται ότι γνώριζε τι έκανε.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης και την αξιοποίηση οπτικού υλικού προέκυψε ότι: Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής έπειτα από καθοδήγηση και πληροφορίες που τους παρείχαν ο 48χρονος και η 26χρονη και ανέμεναν προκειμένου να εκδηλώσουν την επίθεση.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο παρασύρθηκε ο 28χρονος Βούλγαρος είχε εκμισθώσει ο 48χρονος άντρας από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Για την ίδια υπόθεση φέρονται ως εμπλεκόμενοι άλλοι 5 άνδρες οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία και μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο 48χρονος φίλος της 26χρονης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη – Θάνατος Βούλγαρου οπαδού: Τι «καίει» την 26χρονη οδηγό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.