ΑΓΓΛΙΑ

Γουλβς: Μπήκε σε καραντίνα ο Ποντένσε (vid)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε, μπήκε σε καραντίνα λόγω ενός ταξιδιού που έκανε στην Πορτογαλία. Ο ποδοσφαιριστής της Γουλβς, ταξίδεψε λόγω ενός προσωπικού ζητήματος στην Πορτογαλία, ωστόσο όταν γύρισε στην Αγγλία, αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα 14 ημερών, βάσει των κανονισμών που ισχύουν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γουλβς – Άρσεναλ 0-2: Διπλό Ευρώπης και ελπίδας...
Γουλβς: Μπήκε σε καραντίνα ο Ποντένσε (vid)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε, μπήκε σε καραντίνα λόγω ενός ταξιδιού που έκανε στην Πορτογαλία.

Ο ποδοσφαιριστής της Γουλβς, ταξίδεψε λόγω ενός προσωπικού ζητήματος στην Πορτογαλία, ωστόσο όταν γύρισε στην Αγγλία, αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα 14 ημερών, βάσει των κανονισμών που ισχύουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γουλβς – Άρσεναλ 0-2: Διπλό Ευρώπης και ελπίδας οι Λονδρέζοι (vid)

Η αγγλική ομάδα έχει μπροστά της κρίσιμα παιχνίδια καθώς κυνηγάει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και δεν θέλει να χάσει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή. Έτσι, ζήτησε ειδική άδεια από την Premier League, προκειμένου να τεθεί στην διάθεση της ομάδας για τον αγώνα κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που θα γίνει την Τετάρτη (8/7, 20:00).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γουλβς: Μπήκε σε καραντίνα ο Ποντένσε (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.