ΑΡΗΣ

Άρης – Βέλεθ: Χθες οικογένεια, σήμερα προσφυγή!

Νομικά κατά της ΠΑΕ Άρης κινήθηκε ο Φραν Βέλεθ, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του από τον Παναθηναϊκό! Στη τελευταία συνέντευξη του ως ο παίκτης του Άρη, πριν τέσσερις μέρες, ο Ισπανός στόπερ δήλωνε ότι: «ο Άρης είναι οικογένειά μου και θα είμαι για πάντα οπαδός του», αλλά η κίνηση του να προσφύγει στη...
Άρης – Βέλεθ: Χθες οικογένεια, σήμερα προσφυγή!

Νομικά κατά της ΠΑΕ Άρης κινήθηκε ο Φραν Βέλεθ, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του από τον Παναθηναϊκό!

Στη τελευταία συνέντευξη του ως ο παίκτης του Άρη, πριν τέσσερις μέρες, ο Ισπανός στόπερ δήλωνε ότι: «ο Άρης είναι οικογένειά μου και θα είμαι για πάντα οπαδός του», αλλά η κίνηση του να προσφύγει στη FIFA για τα οφειλόμενα του, πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις, έρχεται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Και επίσημα δικός του ο Βέλεθ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime στον Βέλεθ οφείλονται 75 χιλιάδες ευρώ. Του προτάθηκε από τη διοίκηση να γίνει μια μικρή μείωση της τάξεως του 15%, λόγω κορονοϊού, όπως και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Άρη και να του καταβληθούν τα οφειλόμενα σε δύο δόσεις.

Ο Ίβηρας αρνήθηκε τον διακανονισμό και σήμερα η ΠΑΕ ενημερώθηκε ότι ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της, διεκδικεί όλο το ποσό, προσφεύγοντας στη FIFA.

Την ώρα που το κλαμπ προσπαθεί να βρει λύση με τo ban και να μπορέσει να υπογράψει με τους ποδοσφαιριστές που ήδη έχει συμφωνήσει προφορικά.

Οικογένεια για τον Βέλεθ ο Άρης, αλλά προφανώς για τον Ισπανό, αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

📝: Η HIVE ADVERTISING (@hiveadv.gr), Επίσημος Συνεργάτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δραστηριοποιείται στον χώρο της επικοινωνίας με υπηρεσίες Branding, Design, Digital Marketing/Social Media, Web Design-Development & Outdoor. Με καινοτόμες ιδέες & δημιουργικό design ανέλαβε την οπτική επικοινωνία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ τη σεζόν 2019/2020 με τον σχεδιασμό συσκευασιών & προϊόντων της ARIS F.C. Boutique, αυτόγραφα των παικτών μας, Backdrop, Καταχωρίσεις/Banner, αλλά και τα Social Media της ομάδας μας 💛🖤 Δες περισσότερα εδώ 👉 www.hiveadv.gr #advertising #socialmedia #design #digitalmarketing #hiveadv #ARISFC

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – Βέλεθ: Χθες οικογένεια, σήμερα προσφυγή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!