ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Πήγε για καλλυντικά και… έφυγε με χειροπέδες

Την Πέμπτη μια γυναίκα στο Ηράκλειο Κρήτης μπήκε σε κατάστημα καλλυντικών με σκοπό να πάρει όλα όσα χρειαζόταν αλλα όχι και πληρώσει.
Ηράκλειο Κρήτης: Πήγε για καλλυντικά και… έφυγε με χειροπέδες

Ηράκλειο Κρήτης: Ένα περιστατικό κλοπής σημειώθηκε σε κατάστημα καλλυντικών όπου μια γυναίκα ήθελε να πάρει όλα όσα χρειαζόταν, χωρίς όμως να… πληρώσει!

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα neakritiki.gr tο μεσημέρι της Πέμπτης μια γυναίκα στο Ηράκλειο μπήκε σε κατάστημα καλλυντικών με σκοπό να πάρει ότι χρειαζόταν αλλά με πρόθεση να μην πληρώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θερινές εκπτώσεις 2020: Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ωστόσο έγινε άμεσα αντιληπτή από τους υπαλλήλους του καταστήματος οι οποίοι και ενημέρωσαν την αστυνομία. Άμεσα στο κατάστημα έσπευσαν άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, που βρήκαν τα “κλοπιμαία” στην κατοχή της γυναίκας, των οποίων η συνολική αξίας δεν ξεπερνούσε τα 22 ευρώ.

Η γυναίκα συνελήφθη και διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηράκλειο Κρήτης: Πήγε για καλλυντικά και… έφυγε με χειροπέδες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.