ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Έλενα Ακρίτα τοποθετήθηκε για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για το ροζ βίντεο, που κυκλοφόρησε με την ίδια… πρωταγωνίστρια έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση. Φυσικά, για το θέμα πήρε θέση και η Έλενα Ακρίτα, όπως συνηθίζει άλλωστε, σχολιάζοντας όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλενα Ακρίτα: Όλες οι… παρεμβάσεις της Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και σεναριογράφος δεν άφησε να… πέσει...
Η Έλενα Ακρίτα τοποθετήθηκε για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για το ροζ βίντεο, που κυκλοφόρησε με την ίδια… πρωταγωνίστρια έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση.

Φυσικά, για το θέμα πήρε θέση και η Έλενα Ακρίτα, όπως συνηθίζει άλλωστε, σχολιάζοντας όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλενα Ακρίτα: Όλες οι… παρεμβάσεις της

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και σεναριογράφος δεν άφησε να… πέσει κάτω ούτε το θέμα με το ροζ βίντεο του γνωστού μοντέλου αναφέροντας:

«Με την θαρραλέα Ιωάννα Τούνη. Που με αφορμή ένα ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε, έκανε μια γενναία, ανθρώπινη και συγκινητική εξομολόγηση. #ΜεΤηνΙωάννα και με τα θύματα. Εννοείται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ροζ» βίντεο: «Πρωταγωνιστώ, να πάτε να γ@μ…» (vid)

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε την εξομολόγηση της Τούνη:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Έλενα Ακρίτα τοποθετήθηκε για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.