ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πατούλης: «Θα δούμε εάν δόθηκε σωστά η άδεια για τη Ριζούπολη»

Λίγες μέρες έμειναν για τον τελικό του Κυπέλλου. Δεν γνωρίζουμε, όμως, σε ποιο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί αυτός. Ο Γιώργος Πατούλης με τοποθέτησή του τα άφησε όλα. Δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο, όπως είπε, ότι σωστά δόθηκε η άδεια για τη Ριζούπολη. Μιλώντας στον Real FM ο Περιφερειάρχης Αττικής είπε ότι θα πρέπει να δουν οι...
Πατούλης: «Θα δούμε εάν δόθηκε σωστά η άδεια για τη Ριζούπολη»

Λίγες μέρες έμειναν για τον τελικό του Κυπέλλου. Δεν γνωρίζουμε, όμως, σε ποιο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί αυτός. Ο Γιώργος Πατούλης με τοποθέτησή του τα άφησε όλα. Δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο, όπως είπε, ότι σωστά δόθηκε η άδεια για τη Ριζούπολη.

Μιλώντας στον Real FM ο Περιφερειάρχης Αττικής είπε ότι θα πρέπει να δουν οι αρμόδιες αρχές τι υπάρχει στον φάκελο. Προσέθεσε ο Πατούλης πως τη Δευτέρα (20/7) θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Την κίνησή του: Αυτή την στιγμή υπάρχει μια ένταση όσον αφορά στο γιατί η Περιφέρεια έδωσε τη δυνατότητα να υπάρξει αυτός ο τελικός. Από τις υπηρεσίες μας δόθηκε η αδειοδότηση. Ο Περιφερειάρχης είναι προϊστάμενος των υπηρεσιών και με αφορμή αυτού του θορύβου, θα δούμε τη Δευτέρα αν σωστά δόθηκε ό,τι δόθηκε (η άδεια). Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αυτός ο έλεγχος, από τη στιγμή που υπάρχει υπόκωφη ένταση, είμαστε υποχρεωμένοι να το δούμε. Δεν μπορώ να πω ότι οι υπηρεσίες μας δεν πράττουν πάντα το σωστό: άνθρωποι είμαστε. Πρέπει να το ελέγξουμε κι εμείς.

Το σκέλος της ενημέρωσή της: Εάν ήμουν στη θέση των υπηρεσιακών, αυτό θα έπραττα. Θέλω να πιστεύω πως ό,τι έχουν κάνει, το έχουν κάνει ορθά και σωστά. Πρέπει να το δω.

Την συνεργασία του με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής: Το κάθε όργανο είναι ξεχωριστός φορέας και έχει ξεχωριστή ευθύνη. Η Αστυνομία θα δει με το δικό της οπτικό πρίσμα τι θα κάνει. Αυτό που αφορά εμένα είναι η ασφάλεια του γηπέδου και ο τρόπος με τον οποίο εφόσον υπάρχουν οι αδειοδοτήσεις, να είναι στο πλαίσιο του Νόμου.

Το τι θα κάνει εάν δεν αποκομίσει καλή εικόνα: Θέλω να πιστεύω πως ό,τι έχουν πράξει οι υπηρεσίες, το έχουν κάνει σωστά. Αν αυτό δεν έχει συμβεί, προφανώς θα πρέπει να δω νομικά πώς πρέπει αυτό νομικά να έχει διαφοροποίηση. Η άποψή μου είναι ότι κατά το πλείστον δεν μας έχουν εκθέσει οι υπηρεσίες. Αυτό πιστεύω ότι θα έχει συμβεί και στη χθεσινή τους απόφαση (Παρασκευή).

Το εάν βρεθεί στην θέση να κάνει ανάκληση της άδειας διεξαγωγής του τελικού στη Ριζούπολη το κατά πόσον θα παέι στο ΟΑΚΑ ή αλλού: Ας μην προτρέχουμε. Ό,τι είναι θα γίνει με τον σωστότερο δυνατό τρόπο για το όφελος και των φιλάθλων και των παικτών.

Το κατά πόσον μπορεί να ζητήσει επανέλεγχο του γηπέδου της Ριζούπολης: Ας μην προτρέχουμε, ας δούμε τι υπάρχει στον φάκελο και όλα θα γίνουν σε δημόσιο επίπεδο.

#Tags για το άρθρο με τίτλο «Πατούλης: «Θα δούμε εάν δόθηκε σωστά η άδεια για τη Ριζούπολη»».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διαιτησία - ΕΠΟ: Κύπελλο Ελλάδας: Θα σφυρίξουν Έλληνες τους ημιτελικούς!

Κύπελλο Ελλάδας: Θα σφυρίξουν Έλληνες τους ημιτελικούς!

Ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε ξένους διαιτητές στους ημτελικούς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση.

Διαιτησία - ΕΠΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός: Η… εκδίκηση του Ντραγκοφσκι

Παναθηναϊκός: Η… εκδίκηση του Ντραγκοφσκι

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε δύο ήττες σερί, ο Λοντίγκιν δεν φταίει αλλά έτυχε να μην παίζει σε αυτά ο Ντραγκόφσκι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστοφερ Βέλντε : Το ήθελε το πέναλτι…

Κρίστοφερ Βέλντε : Το ήθελε το πέναλτι…

Ένιωθε καλά και ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Κρίστοφερ Βέλντε και στον Ολυμπιακό το πήραν πολύ καλά…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ξύνουν το κεφάλι με απορία καθώς δεν καταλαβαίνουν πως το κάνει αυτό ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Ξύνουν το κεφάλι με απορία καθώς δεν καταλαβαίνουν πως το κάνει αυτό ο Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται όλο και καλύτερος και αυτό αποτελεί μεταξύ άλλων μεγάλη δικαίωση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός: Τελικά νόμιζαν πως δεν τον χρειάζονται όμως ο Ολυμπιακός τους έδειξε την αλήθεια

Παναθηναϊκός: Τελικά νόμιζαν πως δεν τον χρειάζονται όμως ο Ολυμπιακός τους έδειξε την αλήθεια

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει άμεσα να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό αλλά και να βρει λύση όταν λείπει αυτός ο παίκτης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Τι θα κάνει ο Μεντιλίμπαρ με τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός : Τι θα κάνει ο Μεντιλίμπαρ με τον Ελ Κααμπί

Τρία χαμένα πέναλτι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έως τώρα στη σεζόν. Τι σκοπεύει να κάνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από εδώ και πέρα;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ροντινέι αφιέρωσε στον Χρήστο Μουζακίτη τραγούδι του Θοδωρή Φέρρη

Ο Ροντινέι αφιέρωσε στον Χρήστο Μουζακίτη τραγούδι του Θοδωρή Φέρρη

Πλήρως ενημερωμένος για το ελληνικό πεντάγραμμα ο Ροντινέι, αφιέρωσε στον Χρήστο Μουζακίτη τραγούδι του Θοδωρή Φέρρη…

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με μπανάνα απάντησε ο Τσουκαλάς στα όσα είπε ο Νικολογιάννης για τη διαιτησία (vid)

Με μπανάνα απάντησε ο Τσουκαλάς στα όσα είπε ο Νικολογιάννης για τη διαιτησία (vid)

Μπανάνα έβγαλε ο Τάκης Τσουκαλάς για να απαντήσεις σε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Μουζακίτης, αλλά και ο Μπιανκόν!

Ο Μουζακίτης, αλλά και ο Μπιανκόν!

Ο Χρήστος Μουζακίτης πήρε όλα τα credits στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά για τον Ολυμπιακό κέρδος είναι και ο Ζουλιάν Μπιανκόν!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χρήστος Μουζακίτης : Αυτό δεν θα κάνει ο Ολυμπιακός

Χρήστος Μουζακίτης : Αυτό δεν θα κάνει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τις αποφάσεις του. Ο Χρήστος Μουζακίτης θα μείνει για καιρό ακόμα στον Πειραιά. Θα αργήσει να πουληθεί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Πασχαλάκης για Μουζακίτη : Είναι διαμαντάκι…

Πασχαλάκης για Μουζακίτη : Είναι διαμαντάκι…

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για τον Χρήστο Μουζακίτη και είπε πως είναι ένα «διαμαντάκι που πρέπει να το προσέχουμε».

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Μουζακίτη

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Μουζακίτη

Ο Ολυμπιακός έχει καταλάβει τι παίκτη έχει αλλά ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζει πως ο Μουζακίτης χρειάζεται διαχείριση

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξανά για διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης (audio)

Ξανά για διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης (audio)

Στάθηκε ξανά στη διαιτησία ο Τάσος Νικολογιάννης, αλλά και στις ευκαιρίες που έχασε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξαλλος ο Νικολακόπουλος με τον Ελ Κααμπί (audio)

Έξαλλος ο Νικολακόπουλος με τον Ελ Κααμπί (audio)

Πάλι βρήκε κάτι για να γκρινιάξει ο Κώστας Νικολακόπουλος μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Live ενημέρωση: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Live ενημέρωση: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Live ενημέρωση για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός του Κυπέλλου.

Ποδόσφαιρο