ΑΕΚ

ΑΕΚ: Για την τιμή της απόψε στο Καραϊσκάκη

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (20:00, Novasports 1), τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
ΑΕΚ: Για την τιμή της απόψε στο Καραϊσκάκη

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (20:00, Novasports 1), τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες για την κατάληψη της 2ης θέσης που οδηγεί στο Champions League. Ενώ αποφάσισε να μην καταθέσει ένσταση, μετά την απίστευτη γκάφα της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τα 12 ληγμένα ιατρικά δελτία ποδοσφαιριστών του.

Για να κατακτήσει τη 2η θέση η ΑΕΚ καλείται να νικήσει απόψε στο Φάληρο και να περιμένει την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αρη στην Τούμπα για να πάρει εκείνη τη δεύτερη θέση. Κάτι που δείχνει εξαιρετικά… απίθανο. Κυρίως αναφορικά με το ΠΑΟΚ-Αρης στη Θεσσαλονίκη.

Τα προβλήματα που άφησε στην ΑΕΚ το ματς για τον ΠΑΟΚ ήταν αρκετά. Τόσο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όσο και ο Ελντερ Λόπες έμειναν εκτός για το αποψινό παιχνίδι και… δένουν τα χέρια του Μάσιμο Καρέρα μιας και στην άμυνα δεν είναι πολλές οι επιλογές για τον Ιταλό. Ειδικά στην περίπτωση του Πορτογάλου, μετά την αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ δεν υπάρχει αντικαταστάτης για την θέση του αριστερού μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Δεν θυσίασε τα… πάντα για την 2η θέση, όπως έλεγαν

Τα πλάνα λοιπόν του Μάσιμο Καρέρα για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη: Ο Μπάρκας θα παραμείνει ανάμεσα στα γκολπόστ με τον Παουλίνιο στα δεξιά της άμυνας και τον Μπακάκη στην αριστερή πλευρά. Το δίδυμο των στόπερ θα είναι Σβάρνας -Οικονόμου. Την τριάδα του κέντρου θα συνθέτουν οι Αντρέ Σιμόες, Νταμιάν Σιμάνσκι και Νέναντ Κρίστιτσιτς, ενώ στην γραμμή της επίθεσης, ο Πέτρος Μάνταλος θα πάρει θέση αριστερά, ο Ντανιέλε Βέρντε στα δεξιά και ο Σέρχιο Αραούχο στην κορυφή. Τόσο ο Λιβάια, όσο και ο Ολιβέιρα αναμένεται να μείνουν εκτός ενδεκάδας για να πάρουν ανάσες. Ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλες εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων».

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Τσιντώτας, Λάτσι, Σταμούλης, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Για την τιμή της απόψε στο Καραϊσκάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...