ΑΓΓΛΙΑ

Τότεναμ – Λέστερ: Τριάρα με… on-fire Κέιν!

Η Τότεναμ δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στη Λέστερ, σκαρφαλώνοντας έστω και με παιχνίδι παραπάνω μόνη 6η στην βαθμολογία της Premier League. Σε ένα σημαντικό ματς με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια η Τότεναμ φρόντισε να… καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση-νίκη κόντρα στη Λέστερ. Μάλιστα, ο Χάρι Κέιν επιβεβαίωσε πως η ομάδα του Ρότζερς είναι η...
Τότεναμ – Λέστερ: Τριάρα με… on-fire Κέιν!

Η Τότεναμ δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στη Λέστερ, σκαρφαλώνοντας έστω και με παιχνίδι παραπάνω μόνη 6η στην βαθμολογία της Premier League.

Σε ένα σημαντικό ματς με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια η Τότεναμ φρόντισε να… καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση-νίκη κόντρα στη Λέστερ.

Μάλιστα, ο Χάρι Κέιν επιβεβαίωσε πως η ομάδα του Ρότζερς είναι η αγαπημένη του αντίπαλος, μιας και πλέον μετράει 16 γκολ σε 14 μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Λίβερπουλ: Κορυφαίο τρολάρισμα Όλντριτζ σε Λίαμ Γκάλαχερ

Παράλληλα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε το 5 στα 5 εντός έδρας με συντελεστή γκολ 13-2, ενώ πλέον στις 7 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους επιτεύχθηκαν 31 γκολ συνολικά!


Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18 Ιουλίου

Νόριτς-Μπέρνλι 0-2 (45’+5’ Γουντ, 81’ αυτ. Γκόντφρεϊ)

Κυριακή 19 Ιουλίου

Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον 0-2 (41′ Ινγκς, 90’+8′ Άνταμς)

Τότεναμ-Λέστερ 3-0 (6′ αυτ. Τζάστιν, 37′, 40′ Κέιν)

Δευτέρα 20 Ιουλίου

Μπράιτον-Νιούκαστλ (20:00)
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Έβερτον
Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας (22:15)

Τρίτη 21 Ιουλίου

Γουότφορντ-Μάντσεστερ Σίτι (20:00)
Άστον Βίλα-Άρσεναλ (22:15)

Τετάρτη 22 Ιουλίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ (20:00)
Λίβερπουλ-Τσέλσι (22:15)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τότεναμ – Λέστερ: Τριάρα με… on-fire Κέιν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.