ΑΕΚ

ΑΕΚ: «Ο Βασίλης Μπάρκας θέλει να πάει στη Σέλτικ» (vid)

Σύμφωνα με την σκωτσέζικη έκδοση της Sun, ο Βασίλης Μπάρκας φαίνεται να είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στη Σέλτικ.
ΑΕΚ: «Ο Βασίλης Μπάρκας θέλει να πάει στη Σέλτικ» (vid)

Το σίριαλ με το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Βασίλη Μπάρκα, καλά κρατεί.

Σύμφωνα με την σκωτσέζικη έκδοση της Sun, ο Βασίλης Μπάρκας φαίνεται να είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στη Σέλτικ, αν φυσικά επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον έχει και άλλες επιλογές στη λίστα. Και πως η Σέλτικ κατέθεσε ήδη μία πρόταση στην ΑΕΚ (3.5 εκ. λίρες), η οποία απορρίφθηκε, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.

Τα ραντάρ των Κελτών είναι στραμμένα στον Μπάρκα από το 2018, όταν ΑΕΚ και Σέλτικ αναμετρήθηκαν στα προκριματικά του Champions League.

Η Sun αναφέρει πως η Σέλτικ θα επιστρέψει με ένα πρόταση, επισημαίνοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» θα έλεγαν «ναι» σε μία πρόταση που ξεκινάει από τα 6 εκ. λίρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Η παρουσίαση της «OPAP ARENA» (pics+vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: «Ο Βασίλης Μπάρκας θέλει να πάει στη Σέλτικ» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.