ΑΡΗΣ BC

Αλεξάνδρειο: Θετική εισήγηση της διοίκησης των ΕΑΚ για την παραχώρηση του στην ΚΑΕ Άρης

Θετική ήταν η εισήγηση της διοίκησης των ΕΑΚ για την παραχώρηση του Παλέ στην ΚΑΕ Άρης.
Αλεξάνδρειο: Θετική εισήγηση της διοίκησης των ΕΑΚ για την παραχώρηση του στην ΚΑΕ Άρης

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της παραχώρησης του Αλεξανδρείου Μελάθρου στην ΚΑΕ Άρης.

Κι αυτό καθώς την Τρίτη (28/7) έγινε γνωστό  η εισήγηση της διοίκησης των ΕΑΚ για την παραχώρηση του Παλέ στον «Θεό του πολέμου» ήταν θετική!

Συγκεκριμένα στη σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση της διοίκησης των ΕΑΚ τέθηκε και το θέμα του Αλεξανδρείου και της παραχώρησης του στον Άρη για τα επόμενα 49 χρόνια.

Η απόφαση παρέμεινε η ίδια, δηλαδή το να δοθεί θετική γνωμοδότηση στην ΓΓΑ για λόγους «…ιστορικότητας και σύνδεσης με τον σύλλογο».

Παράλληλα από την ΚΑΕ Άρης στάλθηκε το business plan στην ΓΓΑ η οποία θα κρίνει το εάν οι «κίτρινοι» μπορούν να λάβουν το «ΟΚ»  στο και στο οικονομοτεχνικό κομμάτι.

Πλέον εντός του Αυγούστου αναμένεται η τελική απόφαση, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του Άρη ο οποίος δικαιωματικά αξίζει να έχει το Παλέ στην πλήρη διάθεσή του.

Πέτρογλου: «Σε πολύ καλό δρόμο η υπόθεση Παλέ για τον Άρη»

Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Yellow Radio και ο πρόεδρος των ΕΑΚ και του Αλεξανδρείου, Τριαντάφυλλος Πέτρογλου.

Αναλυτικά όσα είπε για το θέμα του Παλέ στον Άρη:

«Είναι σε πολύ καλό δρόμο η υπόθεση. Το πρώτο μεγάλο και σταθερό βήμα έχει γίνει. Ήδη από όταν έγινε το πρώτο αίτημα υπήρχε καλή συνεννόηση. Ο Α.Σ. επανήλθε δριμύτερος ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Εμείς εισηγούμαστε θετικά. Η ιστορία του Παλέ είναι συνυφασμένη με την ιστορία του Άρη. Κατατέθηκε το business plan, εμείς θα προχωρήσουμε την οικονομοτεχνική μελέτη που μας κατατέθηκε στην ΓΓΑ.

Η δική μου εισήγηση λοιπόν θα είναι θετική λόγω της ιστορικότητας, αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε το οικονομοτεχνικό».

Για τον ρόλο της ΓΓΑ:

«Θα πάει η υπόθεση στην ΓΓΑ. Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα κρίνουν το business plan και εφόσον κρίνουν ότι είναι καλό για τον Άρη αλλά και τον χώρο αυτόν θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες».

Το αίτημα είναι για 49 χρόνια, μένει να δούμε η τελική απόφαση για πόσα χρόνια θα λέει.

Για το τι αλλάζει στα ΕΑΚ με τον κορονοϊό:

«Λόγω της πανδημίες έχουν ήδη έρθει οι αλλαγές. Κινηθήκαμε προς την σωστή κατεύθυνση και τα ΕΑΚ ξεκινήσαμε να λειτουργούμε πιο νωρίς από α δημόσια.

Η χρονιά που έρχεται θα είναι πιο δύσκολη. Ήδη υπάρχουν περιοριστικά μέτρα που τηρούνται ευλαβικά.

Είναι ένα αναγκαίο κακό, που από ότι φαίνεται όμως μας προφυλάσσει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλεξάνδρειο: Θετική εισήγηση της διοίκησης των ΕΑΚ για την παραχώρηση του στην ΚΑΕ Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.