ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα στην Ελλάδα ο Βιγιαφάνιες

Επέμεινε πολύ, περίμενε όσο χρειάστηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει και πάλι δικό του τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Τα γραφειοκρατικά θέματα που έπρεπε να τακτοποιηθούν ήταν πολλά όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ωστόσο, από τη στιγμή που υπήρχε θέληση, τα εμπόδια ξεπεράστηκαν ένα ένα. Τη Δευτέρα (3/8) αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα ο...
Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα στην Ελλάδα ο Βιγιαφάνιες

Επέμεινε πολύ, περίμενε όσο χρειάστηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει και πάλι δικό του τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Τα γραφειοκρατικά θέματα που έπρεπε να τακτοποιηθούν ήταν πολλά όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ωστόσο, από τη στιγμή που υπήρχε θέληση, τα εμπόδια ξεπεράστηκαν ένα ένα.

Τη Δευτέρα (3/8) αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα ο Βιγιαφάνιες και ο Παναθηναϊκός θα τον έχει στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, η οποία θα πραγματοποιηθεί τρεις μέρες αργότερα. Παρεμπιπτόντως, το βασικό στάδιο θα γίνει φέτος στο Κορωπί.

Τις τελευταίες μέρες αυτό που έπρεπε να ξεπεράσει ο Βιγιαφάνιες ήταν το να μπορέσει αρχικά από το Μεξικό να μπει στην Ευρώπη. Με την όλη κατάσταση που υπάρχει λόγω του κορονοϊού, δεν ήταν εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τελικά βρέθηκε ο τρόπος. Ο «Βίγια» θα φύγει από το Μεξικό την Κυριακή (2/8) για το Παρίσι. Και από εκεί το απόγευμα αναμένεται να προσγειωθεί στην Αθήνα. Στη συνέχεια θα περάσει από απαραίτητες εξετάσεις και θα υπογράψει το τριετές του συμβόλαιο.

Είναι γνωστό πως η συγκεκριμένη προσθήκη αποτελεί καθαρά επιλογή της διοίκησης και μπορεί να χαρακτηριστεί κίνηση εκτός μπάτζετ. Το πιο πιθανό είναι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός να αποτελέσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο εν όψει της επόμενης χρονιάς. Με τα τωρινά δεδομένα ο Καρλίτος έχει το υψηλότερο κασέ, το οποίο φτάνει τις 500.000 ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα στην Ελλάδα ο Βιγιαφάνιες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.