ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανακοίνωση της FIFA για τη συνάντηση Γεραπετρίτη-Κλαρκ

«Η FIFA και οι ελληνικές αρχές συζητούν την κατάσταση του ποδοσφαίρου στην χώρα», αναφέρει η ανακοίνωση
Η ανακοίνωση της FIFA για τη συνάντηση Γεραπετρίτη-Κλαρκ

FIFA: Θετικό το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε ο Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Γκρεγκ Κλαρκ με θέμα το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι τρόποι λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Σε ανακοίνωσή της η FIFA κάνει λόγο ότι στη σημερινή συνάντηση του αντιπροέδρου της ομοσπονδίας με τον υπουργό Επικρατείας επήλθε συμφωνία για την συνεργασία με τον κ. Κλαρκ να επιβεβαιώνει ότι η FIFA θα συμβάλει από την πλευρά της για την λύση των προβλημάτων.

Σε αυτή η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου γνωστοποιεί πως θα συνεργαστεί με UEFA και ΕΠΟ κατόπιν παρότρυνσης των ελληνικών Αρχών.

«Η FIFA και οι ελληνικές αρχές συζητούν την κατάσταση του ποδοσφαίρου στην χώρα», αναφέρει η ανακοίνωση η οποία συνεχίζει…

«Μια συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα (10/02) στο σπίτι της FIFA στην Ζυρίχη, ανάμεσα στον Γκρεγκ Κλαρκ, ως αντιπρόεδρος της FIFA και του υπουργού Επικρατείας της Ελλάδας, Γιώργου Γεραπετρίτη, ώστε να συζητηθεί η τρέχουσα κατάσταση του ποδοσφαίρου στην χώρα.
Με την παρότρυνση των ελληνικών Αρχών, ο Κλαρκ επιβεβαίωσε ότι η FIFΑ θα εργαστεί μαζί με την UEFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να λύσουν τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποδοσφαιρικό μνημόνιο: Βρετανικό μοντέλο για τις αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ανακοίνωση της FIFA για τη συνάντηση Γεραπετρίτη-Κλαρκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.