FORMULA 1

Formula 1: Παρέλαση ο Χάμιλτον – Απογοήτευση για Ferrari

O Βρετανός πιλότος της Mercedes έφτασε στην τέταρτη φετινή του νίκη
Formula 1: Παρέλαση ο Χάμιλτον – Απογοήτευση για Ferrari

Για ακόμα μια φορά, ασταμάτητος. Ο Λιούις Χάμιλτον κατέκτησε τη νίκη στο Grand Prix της Ισπανίας, την τέταρτη φετινή του στη Formula 1 και αύξησε τη διαφορά του από τον Μαξ Φερστάπεν.

Ο Βρετανός έκανε… παρέλαση, μιας και εκκίνησε από την πρώτη θέση και κατάφερε να την προστατεύσει μέχρι τέλους. Μάλιστα, ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 έριξε γύρο στον τέταρτο της κατάταξης, Λανς Στρολ.

Παρά την καλή του προσπάθεια, ο Μαξ Φερστάπεν τερμάτισε δεύτερος, ενώ το πόντιουμ συμπληρώθηκε από τον ομόσταβλο του Χάμιλτον στη Μερτσέντες, Βάλτερι Μπότας.

Οι Ferrari απογοήτευσαν ξανά, με τον Σαρλ Λεκλέρ να μην τερματίζει καν, ενώ ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατόρθωσε να εξασφαλίσει την έβδομη θέση στο φινάλε.

Πολύ καλό αγώνα πραγματοποίησαν οι δύο Racing Point με τους Στρολ και Πέρες να καταλαμβάνουν την τέταρτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Πλέον, το προβάδισμα του Χάμιλτον αυξήθηκε στους 37 πόντους, αλλά η Red Bull δείχνει σημάδια ζωής και πρόθυμη να παλέψει μέχρι τελικής πτώσεως για να πιέσει τον πολύπειρο Βρετανό.

Formula 1: Δείτε την κατάταξη του GP της Ισπανίας και τη συνολική βαθμολογία των οδηγών:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: O Mητσοτάκης με μήνυμα στο Twitter μας κουνάει το δάχτυλο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Formula 1: Παρέλαση ο Χάμιλτον – Απογοήτευση για Ferrari», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.