ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Κάηκαν περισσότερα από 200 στρέμματα δασικής έκτασης-Δύσκολη νύχτα

Υπεράνθρωπες προσπάθειες κάνει η Πυροσβεστική για να θέσει υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά στον Ερημίτη στην Κέρκυρα. Περισσότερα από διακόσια στρέμματα δασικής έκτασης κάηκαν από το απόγευμα, μέχρι αυτή την ώρα, στην περιοχή Αγίου Στεφάνου στον Ερημίτη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέρκυρα: Μαίνεται η φωτιά – Το λιμενικό απομάκρυνε λουόμενους (vid) Στην περιοχή που είναι δύσβατη, με...
Κέρκυρα: Κάηκαν περισσότερα από 200 στρέμματα δασικής έκτασης-Δύσκολη νύχτα

Υπεράνθρωπες προσπάθειες κάνει η Πυροσβεστική για να θέσει υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά στον Ερημίτη στην Κέρκυρα.

Περισσότερα από διακόσια στρέμματα δασικής έκτασης κάηκαν από το απόγευμα, μέχρι αυτή την ώρα, στην περιοχή Αγίου Στεφάνου στον Ερημίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέρκυρα: Μαίνεται η φωτιά – Το λιμενικό απομάκρυνε λουόμενους (vid)

Στην περιοχή που είναι δύσβατη, με πυκνή βλάστηση, έχει στηθεί από την πυροσβεστική υπηρεσία γιγάντια επιχείρηση περιορισμού της πύρινης λαίλαπας, ενώ μέχρι τη δύση του ηλίου συμμετείχαν και από αέρος έξι πυροσβεστικά αεροσκάφη, από Κέρκυρα, Ιωάννινα και το ‘Ακτιο, αντίστοιχα.

«Υπάρχουν ακόμη ενεργές εστίες της φωτιάς», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κέρκυρας, πύραρχος, Νίκος Κολοβός.

Στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών να περιορίσουν τη φωτιά, που φέρεται να έχει οριοθετηθεί, συμμετέχουν με υδροφόρες, υπάλληλοι του δήμου Βόρειας Κέρκυρας, της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων νήσων, καθώς και ομάδες εθελοντών.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέρκυρα: Κάηκαν περισσότερα από 200 στρέμματα δασικής έκτασης-Δύσκολη νύχτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.