ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές στις ΗΠΑ: Ισχυρό προβάδισμα του Μπάιντεν έναντι του Τραμπ

Ισχυρό προβάδισμα έναντι του Ντόναλντ Τραμπ για τις εκλογές του Νοεμβρίου, φαίνεται πως έχει ο Τζο Μπάιντεν, μία μέρα πριν λάβει και επίσημα το χρίσμα από τους Δημοκρατικούς. Μία ημέρα πριν από την έναρξη του συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος, όπου ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να λάβει επισήμως το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου,...
Εκλογές στις ΗΠΑ: Ισχυρό προβάδισμα του Μπάιντεν έναντι του Τραμπ

Ισχυρό προβάδισμα έναντι του Ντόναλντ Τραμπ για τις εκλογές του Νοεμβρίου, φαίνεται πως έχει ο Τζο Μπάιντεν, μία μέρα πριν λάβει και επίσημα το χρίσμα από τους Δημοκρατικούς.

Μία ημέρα πριν από την έναρξη του συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος, όπου ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να λάβει επισήμως το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, δημοσκόπηση των NBC News και Wall Street Journal σήμερα καταδεικνύει ότι ο Μπάιντεν προηγείται του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με 9 ποσοστιαίες μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος με Μπάιντεν ο Ερντογάν – Απειλούν τον υποψήφιο των ΗΠΑ οι Τούρκοι! (vid)

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται πως έχει ποσοστό στο 50% σε σχετική δημοσκόπηση που έγινε, ενώ 41% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το συνέδριο των Δημοκρατικών, διάρκειας 4 ημερών, ξεκινάει αύριο Δευτέρα και αναμένεται να διεξαχθεί στο μεγαλύτερο μέρος του διαδικτυακά.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές στις ΗΠΑ: Ισχυρό προβάδισμα του Μπάιντεν έναντι του Τραμπ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.