ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Δεν ανακοίνωσε αποστολή για το πρώτο μπαράζ

Να παραμείνει στη Super League 1 θα επιχειρήσει η Ξάνθη στα μπαράζ. Το πρώτο ματς στην έδρα της γίνεται το Σάββατο (22/8) και ως γνωστόν οι επιλογές του Νίκου Καραγεωργίου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι ελάχιστες. Από τους παίκτες που είδαμε φέτος με την Ξάνθη σε επίπεδο πρώτη ομάδας έχουν μείνει μόνο οι Μπέντο, Φασίδης,...
Ξάνθη: Δεν ανακοίνωσε αποστολή για το πρώτο μπαράζ

Να παραμείνει στη Super League 1 θα επιχειρήσει η Ξάνθη στα μπαράζ. Το πρώτο ματς στην έδρα της γίνεται το Σάββατο (22/8) και ως γνωστόν οι επιλογές του Νίκου Καραγεωργίου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι ελάχιστες.

Από τους παίκτες που είδαμε φέτος με την Ξάνθη σε επίπεδο πρώτη ομάδας έχουν μείνει μόνο οι Μπέντο, Φασίδης, Θυμιάνης, Σταθάκης, Τενεκές, Λεωντσάκος και Φακκής. Ο πρώτος είχε πέντε συμμετοχές, ο δεύτερος 14 και ο τρίτος τρεις. Κανείς από τους υπόλοιπους δεν αγωνίστηκε έστω και ένα λεπτό!

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οι νεαροί Τσιλιγγίρης, Κοτόπουλος, Τσιπούρας, Τσιτσεκίδης, Χασάνογλου, Ισαακίδης, Ερτουρούλ, Ιγνατιάδης, Ζιπίδης και Καρανικόλας. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εκείνους να φανούν, αλλά και μία σημαντική ευθύνη, αφού οι Θρακιώτες τόσα χρόνια δεν υποβιβάζονται.

Αποστολή δεν ανακοινώθηκε, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ποδοσφαιριστές που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί, όπως οι Οκάν και Πολέτο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Δεν ανακοίνωσε αποστολή για το πρώτο μπαράζ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.