ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Η αποστολή του Δικεφάλου!

Με τον Στέφαν Σβαμπ να ντεμπουτάρει σε αποστολή αλλά χωρίς τον Νίκα Νίνουα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς-τελικό απέναντι στην Μπεσίκτας. Εκτός 18άδας του ΠΑΟΚ έμειναν και οι Λέο Μάτος – Ενέα Μιχάϊ ενώ μέσα είναι οι νεαροί Μιχαηλίδης-Τζόλης αλλά και οι Ζαμπά-Πέλκας, που επιστρέφουν σε αποστολή της ομάδας μετά τους τραυματισμούς τους. Η...
ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Η αποστολή του Δικεφάλου!

Με τον Στέφαν Σβαμπ να ντεμπουτάρει σε αποστολή αλλά χωρίς τον Νίκα Νίνουα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς-τελικό απέναντι στην Μπεσίκτας.

Εκτός 18άδας του ΠΑΟΚ έμειναν και οι Λέο Μάτος – Ενέα Μιχάϊ ενώ μέσα είναι οι νεαροί Μιχαηλίδης-Τζόλης αλλά και οι Ζαμπά-Πέλκας, που επιστρέφουν σε αποστολή της ομάδας μετά τους τραυματισμούς τους.

Η τελευταία «πρόβα» των «ασπρόμαυρων» πριν τον αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας αντίδρασης, rondo, δουλειά στις στατικές φάσεις και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντόουγκλας Αουγκούστο, που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και στον Γιόσιπ Μίσιτς.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα
+21 Παίξε υπεύθυνα

Ο προπονητής του Δικεφάλου μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το επικείμενο παιχνίδι. Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Εσίτι , Σβαμπ , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ζαμπά , Λημνιός , Σβιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλης.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Η αποστολή του Δικεφάλου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.