ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οruc Reis: Δείτε τα όπλα που θα κάνουν την Ελλάδα Νο1 δύναμη στη Μεσόγειο

Oruc Reis: Αυτά τα όπλα χρειάζεται η Ελλάδα και δεν θα τις κουνιέται κανείς στη Μεσόγειο. Η Ελλάδα χρειάζεται κάποιες αγορές και θα γίνει νούμερο ένα δύναμη στην Μεσόγειο. Σύμφωνα με το έγκυρο InfoWarriorNews με ρωσικά Sukhoi 35 ή γαλλικά Rafale, με τους ρωσικούς πυραύλους Kalibr και τους S-400 η Ελλάδα γίνεται υπερδύναμη. Τώρα το...
Οruc Reis: Δείτε τα όπλα που θα κάνουν την Ελλάδα Νο1 δύναμη στη Μεσόγειο

Oruc Reis: Αυτά τα όπλα χρειάζεται η Ελλάδα και δεν θα τις κουνιέται κανείς στη Μεσόγειο.

Η Ελλάδα χρειάζεται κάποιες αγορές και θα γίνει νούμερο ένα δύναμη στην Μεσόγειο.

Σύμφωνα με το έγκυρο InfoWarriorNews με ρωσικά Sukhoi 35 ή γαλλικά Rafale, με τους ρωσικούς πυραύλους Kalibr και τους S-400 η Ελλάδα γίνεται υπερδύναμη.

Τώρα το θέμα είναι αν υπάρχει πολιτική βούληση (σ.σ. και τα λεφτά) γι αυτές τις αγορές.

Οι Kalibr έχουν εμβέλεια άνω των 500 χλμ ενώ οι S-400 θεωρούνται κατά πολλούς ως το πλέον αξιόλογο αντι-πυραυλικό σύστημα.

Τα γαλλικά Rafale αποτελούν το μοναδικό μη-αμερικανικό αεροσκάφος το οποίο έχει άδεια απονήωσης από αμερικανικά αεροπλανοφόρα.

Ρώσοι αναλυτές υποστηρίζουν πως η αγορά των S-400 ήταν μονόδρομος από την Άγκυρα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα ρωσικά αντιεροπορικά συστήματα της Αθήνας (σ.σ. TZRK, Osa-AKM, Tor-M-2, S-300).

Παρίσι και Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει επαφές για την αγορά 12 γαλλικών Rafale.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οruc Reis: Δείτε τα όπλα που θα κάνουν την Ελλάδα Νο1 δύναμη στη Μεσόγειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.