AGENT GREEK

ΠΑΟΚ: Σούπερ μάνατζερς πουλούν τον Γιαννούλη

Σούπερ μάνατζερς επιχειρούν να κάνουν την πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη στην Premier League. Δείτε ποιοι είναι.
ΠΑΟΚ: Σούπερ μάνατζερς πουλούν τον Γιαννούλη

Ο ατζέντης σας τα είχε γράψει, μην πείτε. Για τη μεταγραφή του Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ στην Premier League έχουν μπει μανατζερικά πολύ δυνατά χαρτιά. Πιο δυνατά δε γίνεται.

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ και ο Ρέμπε έχουν μοιράσει mandates σε κόσμο και κοσμάκη, από Ιταλία έως και την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Πάμε, όμως να δούμε τι λέγεται στην Αγγλία για το ποιοι προσπαθούν να κάνουν τη μεταγραφή του Γιαννούλη στη Νιουκάστλ. Αυτή είναι η φημολογία που θα σας παραθέσουμε παρακάτω. Μάλιστα, η Νιουκάστλ λέγεται εντόνως πως προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες μια και δε θέλει να χαλάσει τις σχέσεις της με κανέναν. Λογικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Παίρνει εξτρέμ και τερματοφύλακα!

Στη μεταγραφή του Γιαννούλη λοιπόν λέγεται εντόνως πως έχει μπει ο κολοσσός που ακούει στο όνομα «Wasserman».

Η λίστα με τους παίκτες που εκπροσωπεί είναι ατελείωτη, ενδεικτικά: Βάρντι, Γκόμεζ της Λίβερπουλ, Βαλβέρδε της Ρεάλ, Λενγκλέ της Μπαρτσελόνα, Ντεντόνκερ της Γουλβς, Οουά της Λιόν, ΜακΚένι, ο οποίος πάει από τη Σάλκε στη Γιουβέντους.

Από κοντά για τον Γιαννούλη και η «Base» με πελατολόγιο όπως οι Ντέλε Αλι, Μάντισον, Κάιλ Γουόκερ, Χάρι Γουίλσον της Λίβερπουλ, Ντάνι Ρόουζ.

Επίσης, λέγεται εντόνως πως στη Νιουκάστλ για τον Γιαννούλη αποτάθηκε και ατζέντης που ειπώθηκε πως είναι συνεργάτης του Ζόρζε Μέντες.

Χαμός δηλαδή αν ευσταθούν οι φήμες από το Νησί.

Εδώ να τονιστεί και κάτι άλλο. Και οι ατζέντηδες που προσπαθούν να πάνε τον Γιαννούλη στη Γουότφορντ ίδιου επιπέδου είναι.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Σούπερ μάνατζερς πουλούν τον Γιαννούλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.