ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μαυροπάνος: «Πρόκληση να αντιμετωπίζεις Χάαλαντ και Λεβαντόφσκι»

Μία νέα πρόκληση έχει μπροστά του ο Ντίνος Μαυροπάνος. Ο 22χρονος αμυντικός για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί στην Bundesliga και θα βρεθεί αντιμέτωπος με μερικούς από τους καλύτερους φορ του κόσμου. Μιλώντας στα γερμανικά ΜΜΕ ο Μαυροπάνος ξεκαθάρισε λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν στην Bundesliga πως ο στόχος της Στουτγκάρδης είναι φυσικά...
Μαυροπάνος: «Πρόκληση να αντιμετωπίζεις Χάαλαντ και Λεβαντόφσκι»

Μία νέα πρόκληση έχει μπροστά του ο Ντίνος Μαυροπάνος. Ο 22χρονος αμυντικός για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί στην Bundesliga και θα βρεθεί αντιμέτωπος με μερικούς από τους καλύτερους φορ του κόσμου.

Μιλώντας στα γερμανικά ΜΜΕ ο Μαυροπάνος ξεκαθάρισε λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν στην Bundesliga πως ο στόχος της Στουτγκάρδης είναι φυσικά η παραμονή στην κατηγορία. Εξέφρασε την αισιοδοξία πως υπάρχει η ποιότητα για να επιτευχθεί ο στόχος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι απαραίτητο να αποφύγουμε αυτό το σενάριο. Δεν χρειάζεται να το ξαναζήσω. Είμαι πεπεισμένος πως διαθέτουμε αρκετή ποιότητα για να το αποφύγουμε και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η Στουτγκάρδη είναι μια ομάδα που διψάει για επιτυχίες με νέους, αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλοί κορυφαίοι επιθετικού. Για παράδειγμα ο Χάαλαντ της Ντόρτμουντ και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν. Είναι πρόκληση να αντιμετωπίσεις αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαυροπάνος: «Πρόκληση να αντιμετωπίζεις Χάαλαντ και Λεβαντόφσκι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.